star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Belváros

  • 250 m²

    alapterület
  • 560 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó ház Siófok, Belváros

  • 250 m² alapterület
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Belváros

  • 250m²


Ár:

190 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok belvárosi részén egy 560 m2-es telken helyezkedő 250 m2-es családi házat, mely több lehetőséget is rejt magában. 

 

A földszinti részen 2 üzlethelyiség került kialakításra, illetve 2 lakás lent és 2 lakás fent kapott helyet az épületben.

Az emeleten 2 db 60 m2-es lakás lett kialakítva, mely elrendezését tekintve ugyanaz. Belépve egy amerikai konyhás nappaliba érünk, ahonnan a teraszra tudunk kimenni, majd egy fürdő és WC, illetve egy hálószoba, ahonnan a hátsó teraszra lehet kijutni.

 

A földszinten két kis garzon lakás került kialakításra. 

 

A belváros szívében található, ahonnan minden percek alatt elérhető. Befektetésnek, kiadásra, de akár lakhatásra is alkalmas, kiemelkedő ajánlat.

 

Jöjjön s nézzük meg együtt!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

 
https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Siófok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6069461


+36 20

Ingatlannet kód: NET6069461


A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 760 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szincsák Eszter referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6069461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.