star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Siófok

  • 70 000 m²

    alapterület

Vételár:

1 377,28 millió Ft

Eladó földterület Siófok

  • 70 000 m² alapterület

  • Eladó földterület Siófok

  • 70 000m²


Ár:

1 377 285 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

El szeretne vonulni a városi forgalomtól és zajtól?
A siófoki pezsgő, turisztikai központtól pár kilométerre található egy rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt több mint 70000nm-es Lovasmajor.
A birtok közepén található a dombtetőre épült a három szintes, körpanorámás kastélyszerű épület.
Az épület belső udvarában fedett parkolók állnak a gépkocsik rendelkezésére.
A belső térre is néz egy terasz. Az épület nappalijából nyíló hatalmas erkélyről a természet színes világában és a halastó csillogó vízfelületében gyönyörködhetünk.
A halastó saját természetes forrásból táplálkozik, mely ideális lakóhelyéül szolgál a tóban élő halaknak.
A birtok teljes mértékben önellátó, saját napelemmel, kúttal, víztisztító berendezéssel és szennyvíztisztítóval is rendelkezik.
A tornyos, körpanorámás otthon több generáció lakhatására, de akár exkluzív hotelként, vadász kastélyszállóként történő hasznosításra is kiválóan alkalmas.
Jelenleg az épület egy része lakott, a többi szerkezetkész állapotban várja új tulajdonosát: wellness részleg (medencével és szaunával), moziszoba, edzőterem, Nappali étkező konyha kialakítható 6-8 hálószoba.
A fűtésről egy a központi fűtésrendszerre kötött gyönyörű cserépkályha, további kényelem esetén padlófűtések gondoskodnak.
Klíma és riasztórendszer is működik a lakóházban.
A birtokon fedett szénatároló, gazdasági épület, a takarmány tárolására alkalmas padlás 16 boxos lovarda található, továbbá különálló épületben elhelyezkedő két apartman is a személyzet rendelkezésére áll. Ezt az épületet akár át is alakíthatja apartmanokká.

Irányár: 3,5 millió euro

Budapesti, vagy Siófok partközeli ingatlant beszámítunk!

A terület mellet szolárparkok is találhatók amelyek külön megállapodás tárgyát képezik, amely nem csak ennek az épületnek, hanem Siófok egy jelentős részének áramellátását is biztosítja.
A Lovasmajor körül további földterületek megvásárlására is van lehetőség. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 323253


Elhelyezkedés

Siófok, Zöld övezetben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6105532


+36 30

Ingatlannet kód: NET6105532


A mezőgazdasági ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A mezőgazdasági ára 1 377,28 millió Ft, négyzetméter ára 19 676 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Országh Eszter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6105532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.