star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Sopron

  • 543 m²

    alapterület

Vételár:

227 millió Ft

Eladó iroda Sopron

  • 543 m² alapterület

  • Eladó iroda Sopron

  • 543m²


Ár:

227 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Sopronban a most épülő autópálya lehajtó közelében, eladásra kínálunk egy irodaházat.
A jó infrastruktúrával rendelkező épület alsó szintjén, egy jelenleg is kiadott 40 nm-es üzlet található. Az első emeleten több iroda, tárgyalók illemhelyek, konyha, kazánház, öltözők lettek kialakítva. Az irodák egyenként is ki voltak adva, pillanatnyilag kihasználatlanok. A nyílászárók műanyag-hőszigetelt üvegekre lettek cserélve. A gázkazánt pár éve korszerüsítették, Egyes helyiségekben légkondi is található. Az ingatlan felfelé még tovább bővíthető. Ha Önnek szüksége van 543 nm irodatérre, akkor a városban nem is találhatna jobbat. Parkírozók lettek kialakítva így nem okoz gondot ügyfeleinek a parkírozás.Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon!
Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470884


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470884

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 543 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 227 millió Ft, négyzetméter ára 418 048 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pankotai Mónika referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470884. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.