Eladó földterület Székesfehérvár

  • 28 165 m²

    telek

Ár:

16 millió Ft

Eladó földterület Székesfehérvár

  • 28 165 m² telek

  • Eladó földterület Székesfehérvár


Ár:

16 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Lovakat szeretne tartani vagy tanyának keres területet? Egyéb mezőgazdasági célra is kiválóan alkalmas, közel 3 hektáros, jelenleg legelő (Má) minősítésű földterület eladó!
Székesfehérvár határában található,  közigazgatásilag Iszkaszentgyörgyhöz tartozik, befektetésre vagy saját használatra is jó választás!
3%-os a beépíthetősége, építhető gazdasági épület, istálló, ólak, terménytároló.

A fejleszthető földterület mellett a közelben egy telephely működik, ahol megtalálhatóak a közművek, innen igény szerint be lehet vezetni vizet, villanyt.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5609810


A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 28 165 m². A mezőgazdasági ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 568 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 67%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Römmer Anita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5609810. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.