star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

94,99 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 116m²


Ár:

94 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeged csöndes helyén , a Teleki utcában eladó, egy 2010 - ben épült 116 nm-es második emeleti, 3 szobás (17 nm-es) erkélyes lakás.
Az ingatlan tehermentes.
A lakás délkeleti fekvésű, délelőtti órákban a nappali felöli és délutáni órákban szobák felöli oldal úszik a napfényben.
Az ingatlan fűtéséről Viessmann kazán gondoskodik, hűsétét pedig három darab klíma biztosítja.
A lakás kifogástalan állapotú, jó átgondolt terekkel rendelkezik, és kapott még külön gardróbot, és háztartási helységet is, ezen felül fürdőben sarokkád és tusoló is található.
Legutolsó esztétikai felújítása 2018-ban történt.
Az ingatlan mellé külön vásárolható az épület mélygarázsában 2 darab garázs is.
Közös költsége 13 500 Ft, átlag gáz számlája 8000 Ft/hó
Helységei:
- 3 Szoba
-,közlekedő, konyha
- étkező
- fürdő
- wc
- előtér
- Kamra
- háztartási helyiség
- gardrób
- erkély
A társasház kultúrált és a ház előtt fizetős parkolási lehetőség van.
A környék infrastruktúrája tökéletes, kisbolt, pékség, zöldséges, közelben trolibusz, villamos illetve buszmegálló is megtalálható alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, zöld övezet, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, közös tároló, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Teleki utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6020385


+36 70

Ingatlannet kód: NET6020385


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros, Teleki utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 94,99 millió Ft, négyzetméter ára 818 879 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6020385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.