star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 90m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged Rókus városrészében , a Kossuth Lajos sugárúton eladó, egy 1910 -ben épült, első emeleti, összesen 90 négyzetméter- es élettérrel rendelkező, nappali plusz kettő szobás függőfolyosóról megközelíthető, tégla építésű lakás.
Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal átvehető
A ház délnyugati fekvésű, napfényes ingatlan.
Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés, hűtéséről klíma gondoskodik.
Az ingatlant műszakilag, és esztétikailag jó állapotban, 2018-ban felújították a fürdőt, konyhát, illetve a teljes villamoshálózat, és az ingatlan teljes fűtésrendszere is kicserélésre került. Legutolsó esztétikai felújítása is ebben az évben volt.
Közös költsége :11.000 Ft/hó Éves átlag gázszámlája 90.000 Ft
Ideális választás családok számára is, illetve az épület frekventált elhelyezkedése miatt akár befektetésre is ajánlott.
Helységei:
- 2 szoba
- nappali
- közlekedő
- fürdő
- wc
- kamra
A környék infrastruktúrája tökéletes, és buszmegálló, boltok, Piac, 1 percnyire az ingatlanról. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, klíma, új villamoshálózat, napvédő rolók
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Rókus, Szeged Rókus, Kossuth Lajos sugárút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6370018


+36 70

Ingatlannet kód: NET6370018


Az általad megtekintett eladó Szeged, rókusi (Szeged Rókus, Kossuth Lajos sugárút) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 632 222 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6370018. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Rókus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.