star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szeged

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó iroda Szeged

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó iroda Szeged

  • 82m²


Ár:

51 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó iroda a Belvárosban!

Szeged Belvárosában, a Novotel Hotellal szemben, közvetlen Tiszára néző panorámával rendelkező, 82 m2 alapterületű, 4 külön bejáratú szobával, 2 erkéllyel, egy tágas előtérrel (váróval, ügyfélfogadó résszel), teakonyhával és wc-vel rendelkező I. emeleti iroda eladó! A liftes társasházban található, rendkívül jó elosztású és elhelyezkedésű ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása is iroda, így akár támogatott hitellel, vagy pályázati támogatás igénybevételével is lehetőség van a megvásárlására!
Birtokunkban van egy eredeti terv is, mely szerint lakásként funkcionált volna, így ennek az átalakításnak is van lehetősége.
Az eladó cég besorolása okán általános forgalmi adó fizetés nem terheli az értékesítést!


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6380571


+36 30

Ingatlannet kód: NET6380571

Az általad megtekintett eladó szegedi iroda 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az irodáról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². Az iroda ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 632 927 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bozsó Bence referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6380571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.