star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Baktó

  • 285 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 4 522 m²

    telek

Vételár:

309 millió Ft

Eladó ház Szeged, Baktó

  • 285 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 4 522 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Baktó

  • 285m²


Ár:

309 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
2
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (központi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Home&People azonosító: #17478

Marton Laura

AMENNYIBEN KOLLÉGÁNK ELFOGLALT, KÉRJEN VISSZAHÍVÁST A SMS-BEN A es TELEFONSZÁMON!

LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Eladó ez a 2017-ben épült, igényes és elegáns, kiemelkedő minőségben épített mediterrán stílusú nettó 285 m2 családi ház,ami kettő nagy fedett terasszal rendelkezik + 42 m2 (20 m2+22 m2).

Földszinti terasz mérete 141m2,ahol kényelmesen elférnek a rattan ülőgarnitúrák, napozóágyak, jakuzzi, szauna.

A ház alsó szintjén a központi előtérből szemben egy gardrób helyiség található,jobbra egy szoba,vendég vécé-kézmosóval és egy fürdőszoba ahol helyett kapott a mosó- és a szárítógép is,továbbá itt juthatunk ki a 40 nm-es kétállásos garázsba ami automata garázskapuval szerelt.A garázsban lett kialakítva a ház gépészeti berendezései.

A garázs mellett 100 m2-es térkövezett autóbeálló lett kialakítva így akár 4-5 autó is elfér.

A központi előtérből balra találhatjuk a tágas, napfényes nappali-konyha-étkezőt.

A nappaliban egyedi tervezésű fatüzelésű kandalló beépítésre került a meghitt téli napokra, továbbá csodás kilátás tárul elénk a mediterrán hangulatú parkosított kertre és a kis tavacskára.

A nagyméretű, nyitott konyhában egyedi tervezésű magas minőségű konyhabútor került beépítésre, beépített konyhai gépekkel,melynek része a "Whirlpool" indukciós főzőlap,beépített "Whirlpool" sütő és mikrohullámú sütő,"Cata" páraelszívó,"LG" hűtőszekrény és "Whirlpool" mosogatógép. A konyha világítását a konyhabútorba beépített LED lámpák szolgáltatják.

Konyha és az étkező közt egy 200 literes akvárium lett beépítve ami csodálatos látványt nyújt a nap minden szakában.

A nappaliból tolóajtóval elválasztott hálószobába juthatunk, ahol egy beépített gardrób szoba és egy fürdőszoba is kialakításra került egy kényelmes "DUBLO" pezsgőfürdős hidromasszázs káddal,ahonnan a teraszra is kiléphetünk a kültéri 4 személyes kombinált infra-finn szaunába.

Az emeletre érve szemben egy Club szoba található amiből egy hatalmas teraszra juthatunk és ezáltal csodálatos, elvehetetlen panoráma tárul elénk.

Az emeleten jobbra egy beépített gardrób szoba lett kialakítva, balra egy fürdőszoba wc-vel ellátva továbbá két külön álló szoba. Minden szoba kijárattal a teraszra.

Minden ablaknál és teraszajtónál elhúzható pliszés szúnyogháló van.

Található itt még 2 db Weka tipusú Faház a kerti eszközök, egyéb tárgyak tárolására.

A parkosított kertben automata öntöző rendszer került kiépítése, amit egy 60 méter mély fúrt kút biztosít .

További kiépítésre került a telek hátsó részén egy max 9 méter hosszúságúra nyitható úszókapu, ami részleges nyitással személybejárásra is nyitható számkódosan illetve távolról távirányítóval vezérelve.

A mediterrán életérzést a hatalmas terasz szolgálja, továbbá a megálmodott mediterrán kert különlegességei a szikla kertes vízesés, a halastó amiben koi pontyok, tok halak, kecsegék úszkálnak. Itt egy kis hídon át egy kerti pavilonhoz juthatunk.

A mediterrán életérzést a 10 m hosszú,4.5 m széles és 1.5 mély full inverteres hőszivattyúval és fedéssel ellátott medence szolgálja és körülötte kialakított hatalmas napozórésszel ezáltal a ház tökéletes családi összejövetelekre, partyk megtartására, vagy szimplán csak relaxálni és élvezni a madárcsicsergést,a válogatott növények, bokrok és díszcserjék, csodálatos pálmafák, továbbá éjszakai világítás teszi hangulatossá a kertet nyári estéken a hatalmas nagy terasszal .

Az épület megújuló energiaforrás felhasználásával épült, gáz felhasználás nélkül. A hűtését és fűtését + meleg víz ellátását levegős "DAIKIN "hőszivattyú látja el indirekt 260.l-es rozsdamentes használati meleg víz tartállyal.

A ház hőmérsékletéről padló fűtés és mennyezeti hűtő rendszer gondoskodik amit "NGBS" rendszerrel külön zónákként vezérelhetők akár távolról is telefonon keresztül.

A mennyezethűtés lehetővé teszi azt, hogy a helyiségek falai szabadon bútorozhatóak, szegelhetőek maradjanak! A lakás hűtési igénye 5× kevesebb, mint egy átlagos új építésű háznak.

Az áramellátáshoz 12.96 kWp-os napelemes rendszer került kiépítésre, így csökkentve a villanyszámlát.

A ház folyamatos friss levegőjét egy "WOLF" automata hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja, továbbá a zaj és por mentes porszívózás megkönnyítésére egy központi porszívórendszer lett kiépítve.

A vízhálózat BlueSoft vízlágyítón keresztül jut az épületbe.

Az épületben szatellit TV, és a kábel-nélküli internet van bekötve, továbbá wifi-jelerősítő kiépítésre került a ház több pontján, így biztosítva a folyamatos internet elérhetőséget.

Minősített riasztó rendszer (kültéri infra sorompók, kamerák, mozgásérzékelők, nyitásérzékelők) gondoskodik a ház biztonságáról, amit telefonon is elérhetünk, továbbá távfelügyelethez is be van kötve.

Kamerás kaputelefon áll rendelkezésre a kapunyitáshoz ami távolról is vezérelhető.

A Ház 4522 m2-es telekkel rendelkezik így befektetésnek is kiváló, akár egy másik ingatlan is építhető rá 15% beépíthetőséggel.

Lokáció: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek (Penny, Lidl, Tesco) gyógyszertár, posta, orvosi rendelők, tömegközlekedés 5-10 perces távolságon belül megtalálhatóak, autópálya feljáró horgásztó 1.5 km, továbbá 500 méterre található szeged hosszú töltése ami kiváló egy könnyű, pihentető sétára ill.kocogásra, sportolásra.

A ház teljes berendezéssel és bútorzattal is megvásárolható!

Ha Ön egy modern, igényes családi házat keres Szegeden, csendes, nyugodt környezetben akkor további részletekért várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

 

Az ingatlan per, teher, igénymentes, előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető!

 

 

Irányár: 309.000.000  Ft

H&P azonosító: #17478

 

Marton Laura

 


Elhelyezkedés

Szeged, Baktó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6382055


+36 30

Ingatlannet kód: NET6382055


Az általad megtekintett eladó Szeged, baktói családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 285 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 522 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 309 millió Ft, négyzetméter ára 1 084 211 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Marton Linda Laura referens a _- _- irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6382055. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Baktó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.