star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 119 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 119 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 119m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Szeged Szőreg városrész fő utcáján , a Szerb utcában , 756 m2-es telken épült , 3 szobás 79m2-es családi ház , 40 m2-es melléképülettel eladó.
A ház vegyes építésű , az elmúlt évek során szinte teljes mértékben megújult , korszerűsítették tulajdonosai, elegáns , modern , fiatalos stilusban
-új hőszigetelt műanyag ablakok , beltéri ajtók
- új villamosvezeték, új vízhálózat, új gázvezeték , új kondenzációs kazán , radiátorokkal
-új szigetelés , aljzatbeton , burkolatok
-új konyhabútor , beépített háztartási gépekkel, új fürdőszoba
-tető felújítása , fólia , új cseréplécek
-szobák újravakolva , részben gipszkarton , glettelés , festés
Elrendezését tekintve : 3 szoba /az egyik szoba elég egyedi , hiszen közvetlen az utca felől is van bejárata , amely akár irodaként is funkcionálhat/, étkezőkonyha és a fürdőszoba.
Az ablakcsere utáni homlokzat renoválás a következő tulajdonosra vár, mint a sok lehetőséget rejtő 40 m2 melléképület rekonstrukciója is.
Jelenleg az autó parkolási lehetőség, a ház előtt van kialakítva .
Nagyszerű ajánlat , fiataloknak , időseknek egyaránt !

Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal , akár hétvégén is !


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449844


+36 70

Ingatlannet kód: NET6449844


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 377 311 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Filó Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.