star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 28 m²

    alapterület

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 28 m² alapterület

  • Eladó lakás Szeged

  • 28m²


Ár:

24 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden, a Kálvária sugárút II. kórházhoz közeli részén, egy harmadik emeleti, 28 m2 alapterületű, téglaépítésű lakás eladó!

A lakásban szoba, konyha, előszoba, fürdő, helyiségek találhatóak. A fűtést gázkonvektor, a melegvíz ellátást átfolyós rendszerű gáz-vízmelegítő biztosítja. A lakás felújítandó állapotú, azonban a homlokzati nyílászárókat hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetekre cserélték.

A lakás alacsony rezsivel rendelkezik, az augusztustól életbe lépő energia árváltozások nem érintik.

A társasház előtt gépkocsival ingyenes parkolásra van lehetőség.

Tömegközlekedés (busz és villamos) 2 percre. Orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek sétatávolságon belül találhatóak.

Felmerülő kérdéseivel és időpontegyeztetéssel kapcsolatban szíveskedjen keresni elérhetőségeim valamelyikén!


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6474071


Aktív7 Ingatlaniroda

Aktív7 Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6474071

Aktív7 Ingatlaniroda

Aktív7 Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m². A téglalakás ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 875 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Bálint Krisztián referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6474071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.