star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 496 m²

    telek

Vételár:

96 millió Ft

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 496 m² telek

  • Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 110m²


Ár:

96 000 000 Ft

Építés éve
1850
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szentendre legrégebbi városrészén, Szamárhegy alján, hangulatos, macskaköves utcákkal határolt saroktelken eladó egy főépületből és melléképületekből álló, felújítandó lakóingatlan. A földszintes épületegyüttes az 1800-as évek közepén, hagyományos építési módon, vegyes falazattal (tégla, kő), fa födémmel készült, többszöri felújítás, át- és hozzáépítés során 2007- ben nyerte el mai formáját. A parasztház jellegű lakóépület 75 m2-es, helyiségei egymásból nyílnak, alatta kb. 20 m2-es boltíves pince húzódik. A lakrészben konyha, 4 szoba, fürdőszoba került kialakításra, leghátsó szobája a kert felől is megközelíthető. Az épület fűtése és melegvíz-ellátása gázcirkóval történik, de alternatív lehetőségként a házban egy téglakályha és egy fatüzelésű kandalló is fellelhető.
Az udvarban több kisebb és egy 35 m2-es, utcafronti bejárattal is rendelkező melléképület található. A kisház jelenleg fodrászüzletként funkcionál, előtér, mosdó, üzlettér tagolású, fűtése gázkonvektorral megoldott, melegvíz-ellátását villanybojler biztosítja.
Az ingatlan Szentendre óvárosában helyezkedik el, közel a Duna korzóhoz, és a kulturális rendezvények helyszínéhez, de kellő távolságban a nyüzsgő turisták és fesztiválozók zajától. A város főtere, éttermek, fagyizók, bevásárlási lehetőség, piac, oktatási és egészségügyi intézmények, buszmegálló gyalog 10-15 perc alatt érhetők el.


Elhelyezkedés

Szentendre, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6386995


+36 20

Ingatlannet kód: NET6386995


Az általad megtekintett eladó Szentendre, Óvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 496 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 96 millió Ft, négyzetméter ára 872 727 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.