Eladó üzleti Szigetvár

  • 210 m²

    alapterület

Ár:

26,5 millió Ft

Eladó üzleti Szigetvár

  • 210 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szigetvár

  • 210m²


Ár:

26 500 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Szigetvár központjában megvételre ajánlunk egy 2048 m2-es telken lévő, használaton kívüli, 101 m2-es boltot és a vele egybeépült, 109 m2-es, 3 szobás, étkező-konyhás, fürdőszobás, tornácos, összkomfortos lakóházat. Fűtés: gázkonvektor és cserépkályha. A telken garázs és több tároló épület, a hátsó részen gyümölcsös található. Az utcafront teljesen beépített, szárazkapu bejárón lehet megközelíteni a lakórészt és a raktár épületeket. Az nagyméretű belvárosi telek és a rajtlévő épületek kitűnő lehetőséget biztosítanak üzleti, kereskedelmi, szolgáltató elképzelések megvalósításához. A bolthelyiség átalakításával több generáció összeköltözésére alkalmas épületegyüttes alakítható ki.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Szigetvár, Szabadság u. 9.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET4637057


HASONLÓ INGATLANOK


31 750 000 Ft

Szigetvár, József Attila u. 11.

  • Alapterület: 222m²

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET4637057

Az üzlethelyiségről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m². Az üzlethelyiség ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 126 190 Ft, ami a szigetvári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnal Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4637057. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.