star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigliget

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

125,99 millió Ft

Eladó ház Szigliget

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Szigliget

  • 75m²


Ár:

125 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
egyéb
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szigligeten örökpanorámás lakóházat kínálok megvételre. A község Badacsony és Keszthely közötti félszigeten helyezkedik el. Nyugodt, csendes, romantikus kis falu a Balaton "gyöngyszeme". Legfőbb jellegzetessége a 750 éves Szigligeti vár ahonnan gyönyörű a kilátás a környező tanúhegyekre.
A telek 252 m2, villany, víz, csatorna bevezetve, gáz az utcában van. Dél-nyugati fekvésű, az udvarról rálátunk a várra is. A ház a 40-es években kőből épült, melyet a 70-es években bővítettek, felújítandó állapotú. A tető régi cseréppel fedett, a nyílászárók fából készültek. Helyiségei: konyha-étkező-nappali, 2 hálószoba, tusolós fürdőszoba. A hátsó részen külön bejáratos nyári konyha és melléképületek vannak. A fűtés cserépkályhával lehetséges, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A helyi strand 5 perces, Tapolca város 15 perces autóúttal elérhető. A környéken rengeteg kirándulási lehetőség, program várja az idelátogató turistákat. Jó idő esetén lehet fürödni a Balatonban, Badacsonyból át lehet hajózni Fonyódra, rossz idő esetén érdemes felkeresni a tapolcai tavasbarlangot, a keszthelyi Festetics kastélyt, a balatonedericsi Afrika Múzeumot, Csodabogyós barlangot, vagy a hévízi gyógytavat. Télen korcsolyázhatunk a Vár-udvarban.
Szigliget egy olyan plusz töltetet ad az ide látogatónak is, aminek birtokában visszavágyik majd ide!
Az ingatlan akár állandó otthon kialakítására vagy nyaralónak egyaránt jó választás.
Vételára: 319 ezer euró vagy ennek megfelelő forint az aktuális napi árfolyammal számolva.

A környékről:

Csodálatos környék a Balatonnal, tanúhegyekkel.
Közelben Tapolca, Badacsony, Sümeg, Keszthely, Hévíz.


Elhelyezkedés

Szigliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6246320


+36 30

Ingatlannet kód: NET6246320

Az általad megtekintett eladó szigligeti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 125,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 679 867 Ft, ami a szigligeti átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6246320. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.