star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 207 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 689 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 207 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 689 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 207m²


Ár:

135 000 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathely frekventált, belváros közeli részén a Szőllősi sétányon vált eladóvá ez a 689 m2-es saroktelken elhelyezkedő kétszintes családi ház és különálló vendéglő.
A két különböző funkciójú ingatlan a valóságban fizikailag is elkülönülő és kerítéssel elválasztott részen helyezkedik el. A tulajdonos egyben szeretné értékesíteni az ingatlant. Az ingatlan környezete nyugodt, barátságos, hangulatos. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, a belváros gyalogosan is csak pár perces távolságra van. Rengeteg lehetőséget magában rejtő választás lehet családoknak, befektetőnek egyaránt ez a családi házas övezetben található lakóingatlan és a hozzá tartozó méltán nagy múltú vendéglő. A családi ház gyorsan birtokba vehető, az éttermet a jelenlegi bérlője tovább bérelné az új tulajdonostól, lehetőség szerint hosszú távra.
Családi ház:
Összes hasznos területe: 207.82 m2 (f.sz.: 106,02 / emelet: 101,8 m2) (Telekrész: 376,8 m2) 2009-es felújítása során a tetőszerkezet keresztléceit kicserélték és új Bramac tetőcserép héjazattal látták el, továbbá a homlokzatot leszigetelték (8cm). A földszinti bejárati ajtók és az emeleti lakórész összes nyílászárója is ki lett cserélve a felújítás során. Fűtése gázkazánról megoldott, emellett a nappaliban egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott. A ház alsó szintjét ezidáig tárolásra és egyéb dolgokra használták, csak a felső szint volt lakótérként hasznosítva, de könnyedén kialakítható akár két külön bejáratú lakás is az alsó szint felújításával. A felső szinten a nappali és három szoba mellett található még egy konyha+étkező, egy fürdő wc-vel és egy külön wc is. A nappaliból és a hálóból tudunk kimenni a hangulatos erkélyekre. A családi ház és az étterem külön mérőórákkal rendelkezik. Parkolás a házban található garázsban, az udvarban, de akár a ház körül is könnyedén megoldható.
Étterem:
-Pincehelyiség
-Kerthelyiség
Összes hasznos területe: 273 m2 ( Vendéglő: 140,69m2 / Pince: 76,75m2 / Kerthelyiség: 55,75m2 )
Telekrész: 307 m2
A jelenleg is üzemelő vendéglőhöz hangulatos kerthelyiség tartozik. Az éttermet az elmúlt évek során folyamatosan újították és fejlesztették. Az étterem alatt elhelyezkedő pincét korábban Pinceborozóként üzemeltették, jelenleg tárolásra használják.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, bővebb információért és megtekintés miatt, várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ010897-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6368722


+36 30

Ingatlannet kód: NET6368722


Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 207 m², míg a hozzá tartozó teleké 689 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 652 174 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6368722. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.