star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szuhakálló

  • 140 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 746 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Szuhakálló

  • 140 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 746 m² telek

  • Eladó ház Szuhakálló

  • 140m²


Ár:

75 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó az Aggteleki Nemzeti Park határánál, Szuhakállón egy kiváló állapotú vidéki rezidencia. A 2.746 m2 alapterületű,teljesen körbekeritett ingatlan besorolása művelési ág alól kivett külterület. A 140 m2-es vendégház szigetelt  tégla falazatú. A fafödém 10 cm vastagságú kőzetgyapottal borított,a tető héjazata cserép. Mindenhol járólappal burkolt,a járólap alá is került szigetelés. Az ablakok és ajtók egyedileg gyártott,fa ,hőszigetelt nyílászárók,spalettával ellátva.Fűtése vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a radiátorokhoz a vizet vékony rézcsövek szállítják. A szigetelésnek és a spalettáknak köszönhetően télen meleg,nyáron hűvös.  Az összes vezetéket cserélték az utolsó felújítás során. Mostani kialakítása során 2 szoba,hatalmas nappali ,étkező,és konyha található benne,de igény esetén még 2 szoba kialakítható. A 25 m2 -es fedett terasz közvetlenül a bejárathoz kapcsolódik. A környezet parkosított,fedett filagória,grillező,kerti tó teszi hangulatossá az örökzöldekkel beültetett kertet. A lakórész teljesen elkülönül a birtok többi részétől. Az istálló 12 db ló elhelyezésére alkalmas,amerikai boxos kialakítással. A gazdálkodást ipari áram,és fúrt kút segíti.A teljesen zárt kerítés nagyméretű,kovácsoltvas kapuval ellátott. Kiválóan alkalmas gazdákodásra,ilyen igény esetén legelő,rét is eladó mellé. Tehermentes,gyorsan birtokba vehető. Natura 2000-es terület határán, két horgásztó közvetlen szomszédságában található. Befektetésnek,vagy családi rezidenciának is kiválóan alkalmas. Csendes,mégis könnyen megközelíthető,kiváló választás annak,aki elvonulva a város zajától szeretne pihenni.

Szívesen vesszük csere lehetőségét is, ha érdekes Önnek,jöjjön nézze meg,és megegyezünk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Parkra néző.


Elhelyezkedés

Szuhakálló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424960


HASONLÓ INGATLANOK


15 500 000 Ft

Szuhakálló, Vörösmarty út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

14 000 000 Ft

Szuhakálló

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6424960

Az általad megtekintett eladó szuhakállói családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 746 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 535 714 Ft, ami a szuhakállói átlaghoz képest 65%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6424960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szuhakálló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.