star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 330 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 330 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 125m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
5 (1 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR PATINÁS RÉSZÉN IKERHÁZ ELADÓ!

A belvárostól nem messze (Vezérutcák), de mégis csendes, nyugodt környéken található ez az 1990-ben épült ikerház. Elhelyezkedése és elosztása miatt ideális lehet akár nagycsaládosoknak is!

A 125 nm-es ház alsó részén helyezkedik el a nagy méretű, világos nappali, mellette az étkező és a konyha. Az étkezőből nyílik a 25 nm-es fedett, beépített terasz, ami kiválóan alkalmas relaxálni vagy akár téli kertnek. Innen tudunk az kertbe is kijutni.
Található még a földszinten előszoba, mellékhelyiség, mosókonyha, ill. innen érhető el a fűthető 30 nm-es (akár 2 autó tárolása) garázs, ahol az ipari áram is benn van.

A tetőtérben található 4 szoba, egy nagy méretű kádas, zuhanyzós fürdőszoba, és egy galéria. Innen juthatunk a padlásra is, ami tágas tárolóként szolgál.

A 330 nm-es telek rendezett, füvesített, biztosított a privát szféra és barátságos. Található rajta egy 23 nm-es tégla építésű, cserép fedésű melléképület, ami több célra hasznosítható. Ide be lett vezetve a villany (ipari áram) és a víz is. A locsolás a kerti fúrt kútból megoldható.

Műszaki adatok:
- TÉGLA falazatú,
- a falak SZIGETELTEK,
- a fűtést és a meleg vizet KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN szolgáltatja,
- a nyílászárók FA típusúak,
- nyeregtetős, fedése CSERÉP,
- födém szerkezete BETON.

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL.

További információkért forduljon hozzám bizalommal. :)
Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Hd 162

KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6388831


+36 70

Ingatlannet kód: NET6388831


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 330 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 799 200 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Teplán Gábor referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6388831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.