star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tahitótfalu

  • 12 920 m²

    alapterület

Vételár:

99 millió Ft

Eladó földterület Tahitótfalu

  • 12 920 m² alapterület

  • Eladó földterület Tahitótfalu

  • 12 920m²


Ár:

99 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

EGYEDI AJÁNLAT! ELADÓ GYÖNYÖRŰ BIRTOK!
Tahitótfalu, csendes, frekventált részén, a főúttól nem messze kínálunk eladásra egy 12 920 nm-es, pazar fekvésű, belterületi építési telket.
A területen egy régi bontandó, vagy felújítandó 1870 -ben épült villa épület áll. / Kőnig villa/
A birtok elkerített, 10%-ban beépíthető.
Vezetékes víz, két ásott kút telken belül, gáz, villany, csatorna a telek előtt.
Ez a terület komplex lehetőségeket kínál sok vállalkozás számára. Építhető szálloda, étterem, idősek otthona, és minden a vendéglátással, turizmussal kapcsolatos vállalkozás, magán rezidencia.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, ÉRDEMES MEGNÉZNI!!
VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT HÉTVÉGÉN IS!!!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 343799


Elhelyezkedés

Tahitótfalu, Móricz Zsigmond utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6444567


+36 20

Ingatlannet kód: NET6444567

A telekről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 12 920 m². A telek ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 7 663 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 76%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bondár Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444567. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.