Eladó földterület Tamási

  • 450 m²

    telek

Ár:

2,5 millió Ft

Eladó földterület Tamási 1. kép Eladó földterület Tamási 2. kép Eladó földterület Tamási 3. kép Eladó földterület Tamási 4. kép Eladó földterület Tamási 5. kép Eladó földterület Tamási 6. kép

Eladó földterület Tamási

  • 450 m² telek

  • Eladó földterület Tamási


Ár:

2 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Tamási nyugati részén az új építésű üdülő telepen 9 db (külön helyrajzi számon nyilvántartott) , üdülő építésére alkalmas telkek egyben,vagy akár külön is eladók. Három oldalról fiatal építésű nyaralókkal beépített. Igény esetén a területek össze is vonhatók. Èpítési övezete belterület a határoló utcák burkolata aszfalt.
A helyi építési szabályzat szerint a legnagyobb beépítettség 20%, legnagyobb építmény magasság 4,5 m.
Tamási a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik, a megyeszékhely (Szekszárd) és Siófok között , 8500 lélekszámú kisváros. Tamási Termálfürdő 39 éve Tolna megye csobbanó édenkertje. 2011 szeptember elsejével a Termálfürdő egy úgynevezett Ability koncepció szerves része. A gyógyfürdő kerekesszékes illetve mozgássérült vendégei is minden szolgáltatást igénybe tudnak venni. A létesítményben található pezsgő-élményfürdő, melegvizes relax medence, termálmedence, jacuzzi, csúzda. A szauna világ mellett megjelent a gyógyászati szolgáltatás is. A nyári hónapokban a szabadtéri medencék is kellemes kikapcsolódást biztosítanak.


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2738348


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2738348

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 450 m². A telek ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 5 556 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2738348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.