Eladó földterület Tamási

  • 450 m²

    telek

Ár:

2,5 millió Ft

Eladó földterület Tamási

  • 450 m² telek

  • Eladó földterület Tamási


Ár:

2 500 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Tamási nyugati részén az új építésű üdülő telepen 9 db (külön helyrajzi számon nyilvántartott) , üdülő építésére alkalmas telkek egyben,vagy akár külön is eladók. Három oldalról fiatal építésű nyaralókkal beépített. Igény esetén a területek össze is vonhatók. Èpítési övezete belterület a határoló utcák burkolata aszfalt.
A helyi építési szabályzat szerint a legnagyobb beépítettség 20%, legnagyobb építmény magasság 4,5 m.
Tamási a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik, a megyeszékhely (Szekszárd) és Siófok között , 8500 lélekszámú kisváros. Tamási Termálfürdő 39 éve Tolna megye csobbanó édenkertje. 2011 szeptember elsejével a Termálfürdő egy úgynevezett Ability koncepció szerves része. A gyógyfürdő kerekesszékes illetve mozgássérült vendégei is minden szolgáltatást igénybe tudnak venni. A létesítményben található pezsgő-élményfürdő, melegvizes relax medence, termálmedence, jacuzzi, csúzda. A szauna világ mellett megjelent a gyógyászati szolgáltatás is. A nyári hónapokban a szabadtéri medencék is kellemes kikapcsolódást biztosítanak.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET2738348


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET2738348

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 450 m². A telek ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 5 556 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 69%-kal magasabb. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2738348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.