Eladó földterület Tamási

  • 450 m²

    alapterület

Ár:

2,5 millió Ft

Eladó földterület Tamási

  • 450 m² alapterület

  • Eladó földterület Tamási

  • 450m²


Ár:

2 500 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Tolna megyében, Tamásiban 450 m2-es építési telket. A település nyugati részén több egymással szomszédos összevonható építési üdülőtelek található a Termálfürdőtől kb 1 km-re, nyaralók szomszédságában. Az érvényes helyi építési előírások szerint legfeljebb 2 egységes üdülőépületek, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó épület, sportépítmény, gépjárműtároló építhető fel a telken. Egy ingatlanon csak 1 épület helyezhető el, oldalhatáron álló beépítéssel. Külföldiek által kedvelt üdülőhely a 7 ha zöld területen lévő 8 különböző nagyságú és víz hőmérsékletű fürdőmedencével rendelkező egész évben nyitva tartó termál és gyógyfürdő.
Tamási Siófoktól 40 km-re, Dombóvártól 35 km-re található a 65-ös és 61-es főút találkozásánál. A hangulatos kisváros jó adottságokkal rendelkezik a nyugodt, biztonságos élethez. A termálfürdő, az erdő közelsége, a kiépített kerékpárutak jó lehetőséget kínálnak a pihenésre és a szabadidő aktív eltöltésére. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal! Hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Tamási, fűrdőhöz közeli


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5389506


Siófok - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5389506

Siófok - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m². A telek ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 5 556 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 69%-kal magasabb. Az ingatlant Szita Károly referens a Siófok - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5389506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.