star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tataháza

  • 488 m²

    alapterület

Vételár:

19,95 millió Ft

Eladó üzleti Tataháza

  • 488 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tataháza

  • 488m²


Ár:

19 950 000 Ft

Építés éve
1971
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

"CSAK A HOUSE36 KÍNÁLATÁBAN" Tataházán az 55-ös főút mentén a körforgalomnál, BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS, 1494 m2-es telken, 488 m2-es, tégla építésű COOP ABC áruház, teljes berendezéssel, vagy berendezés nélkül is ELADÓ! Az épületben található berendezések (hűtők, pultok, állványok, polcrendszerek) kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban vannak. " AZ ÜZLET ÁRUFELTÖLTÉS UTÁN, SZINTE AZONNAL NYITHATÓ!!!" Az ingatlan bruttó irányára (teljes berendezéssel): 45.900.000 Ft.

- Automata bejárati rendszer, lég függönnyel.
- Teljes vezetékcsere megtörtént, számítógépes kábelrendszer kialakítva.
- 488 m2-es épület, kb.: 120 m2-es melléképület.
- Iroda, mosdók, raktárhelyiségek.
- Központi elhelyezkedés.
- Modern újszerű belső berendezés: (polcrendszerek, hűtők, pultok stb.)
- Az áruház modern klímaberendezésekkel klimatizált!
- Gáz cirkó központi fűtés rendszer.
- Berendezések nélkül is megvásárolható.
- Ruházati üzlet, gazdabolt, élelmiszerbolt, vállalkozási telephely, raktár, fitness terem stb., bármi lehet.
- Tégla építésű épület.


Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a House36 saját weboldalán találja!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Tataháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5617665


HASONLÓ INGATLANOK


19 950 000 Ft

Tataháza

  • Alapterület: 488m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET5617665

Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 488 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 19,95 millió Ft, négyzetméter ára 40 881 Ft, ami a tatházi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lajkó Tamás referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5617665. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tataháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.