star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszakécske

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Tiszakécske

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Tiszakécske

  • 135m²


Ár:

42 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
4
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Tiszakécske városközpontban kiváló helyen kínálunk egy 900 m2-es telken elhelyezkedő 135 m2 alapterületű, kétrendbeli családi házat! Az épületben két lakrész található. Az egyik csak a földszinten, míg a másik a földszinten és a tetőtérben került kialakításra. Az 1990-ben épült ház földszinti részén nappali, konyha,spejz, étkező, folyosó, előszoba, zuhanyzós fürdő Wc-vel található. A vizes helyiségek és a földszint jellemzően kerámia burkolatúak, míg az emeleti lakószobák padlószőnyeg borítást kaptak. A tetőtérbe egy belső, fa járófelületű lépcső vezet, ahol 2 különnyíló szoba (egyik erkélyes) és egy társalgó fogad. A tervek szerint vizesblokk is kialakítható, de ez -igény szerint- az új tulajdonos feladata lehet. Szerkezetét tekintve beton alapra épült B38-as tégla falazattal és cserép fedéssel. Fűtésre több alternatíva is kínálkozik, úgymint: kombi gázkazán padlófűtés, cserépkályha, ill. vegyestüzelésű kazán. Az épület alatt egybefüggő 120 m2-es pince található, amely a beton ajzatú garázsból közelíthető meg. A garázs felett 20 m2-es Dk-i fekvésű teraszt találunk, mely az étkezőből közvetlen kertkapcsolatot is biztosít. A főépületben külön bejárattal egy apartman került -utólag- kialakításra, ez bármikor megszüntethető, így újra egy egész egységet képezve a ház földszinti részével. Az apartman 3 helyiségből áll, melyek egy szoba, konyha-étkező, kádas fürdőszoba Wc-vel. Itt is padlófűtés van, de gázkonvektorok is elhelyezésre kerültek. A kertben termő gyümölcsfákat találunk, kerti csap és fúrt kút is rendelkezésre áll. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően közel van a hétköznapokhoz szükséges infrastruktúra, de a közeli Holt-Tisza pedig a szabadidő eltöltéséről tud gondoskodni. Az ingatlan összközműves, per, teher-és igénytől mentes, azonnal birtokba vehető. Az adásvétellel kapcsolatos teljeskörű, díjmentes tájékoztatással és hitel ügyintézéssel várjuk kereső Ügyfeleinket! Várjuk hívását!


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Tiszasor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405805


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405805

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszakécskei (Tiszasor utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 317 778 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6405805. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.