star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiószecső

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Tápiószecső

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Tápiószecső

  • 92m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Masszív ház, tervezhető rezsiköltség! Tápiószecsőn kínálok keresett típusú, azonnal költözhető házat. A tégla falazatú épület 2000-ben készült, szigetelt, fa nyílászárókkal és riasztórendszerrel szerelt, hangulatos és jó funkcionalitású igazi vidéki otthon. Nettó 92 nm alapterületű, 2 hálószobás, külön Wc-s – tágas, kertkapcsolatos amerikai konyhás, kamrás, étkezős nappalija minden évszakban jól bevilágított. Az épület egészére jellemző a kellemes otthon érzet. A fűtést és a fürdőszobai melegvíz-ellátást kombi gázcirkó kazán biztosítja, a konyhai meleg vizet villanybojler. A szobák mindegyikében klíma berendezés van, a nappaliban kandallófűtés járul hozzá a tökéletes téli komforthoz.
A szabályos négyszög formájú telek 720 nm-es. A házhoz kapcsolódó fedett gépkocsi beálló mellett egy önálló, komfortos, lakható vagy iroda-műhely-szolgáltató helyiség számára használható épületrész áll. A kertben minden adott az aktív kikapcsolódáshoz és a pihenéshez: betonozott medencealap, fedett kerti kiülő épített sütővel, különálló, rakott falas pince, tágas kennelek.
A saroktelken álló ház pár percnyi gyalogos távolságra van kisebb boltoktól, buszmegállótól. A kedvelt agglomerációs település vasúton is elérhető, jó infrastruktúrával rendelkezik. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően egyre népszerűbb a szabadidő park; horgásztó, szálloda benti- és kinti medencével, illetve rendezvényház, fitneszterem is várja a vendégeit, ahogy a jó nevű cukrászda is.
Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető. Bemutatására hétvégi napokon is van lehetőség, időpontra vonatkozó igényét telefonon vagy emailben is fogadom. Ha a vásárláshoz hitelt venne fel, irodánk szakemberei segítik a személyre szabott, Önnek legelőnyösebb konstrukció kidolgozásában.

A környékről:

Falusias, csendes, rendezett, hangulatos.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Kamra
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tápiószecső, Május 1 út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6318264


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6318264

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiószecsői (Május 1 út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 597 826 Ft, ami a tápiószecsői átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Keresztes Júlia referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6318264. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószecső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.