star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiószele

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 303 m²

    telek

Vételár:

36 millió Ft

Eladó ház Tápiószele

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 303 m² telek

  • Eladó ház Tápiószele

  • 150m²


Ár:

36 000 000 Ft

Építés éve
2015
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1303 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, füvesített. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített hőszigetelt tégla falazat, fa födémmel, alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.
Fűtése a főépületben, lakásonként egyéni mérőórával ellátott gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése és az apartman házban mint fő fűtés, egy-egy kémény által biztosított; meleg víz ellátása gázcirkóról megoldott. Lakóegységenként önálló elektromos áram ellátása: 1x32A, tehet összesen 3x32A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az összesen 150 m2 alapterületű lakóépület együttes, három önálló bejáratú egységből áll, mely lakóegységek közül kettő 60 m2 alapterületű és a főépületben található, míg az udvar végében önálló épületként létrehozott lakóház 30 m2 alapterületű, mely apartman házban egy légterű nappali szoba, konyha és étkező található fürdőszobával.
A fő épületben található lakások tükörképei egymásnak, mely lakások tervezésénél a fő hangsúlyt a nappali, konyha és étkező egy légterű együttese kapta, mely élettér közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik. A nappali tartózkodást biztosító tágas helyiségeken túl, kettő önálló bejáratú hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba teszi teljessé a komfortot.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású, kereskedelmi bankok által nyújtott kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, 2022.12.31.-ig, egy állami támogatás keretében, felújítás vagy energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, mely támogatás, a legalább egy gyermeket nevelő családok számára 3 millió Forint vissza nem térítendő beruházási keretet biztosít egyszerű igényléssel.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető.
A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.


Elhelyezkedés

Tápiószele


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444500


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444500

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiószelei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 303 m². További jellemzői: az építés éve 2015. A családi ház ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 240 000 Ft, ami a tápiószelei átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószele ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.