star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Töltéstava

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 672 m²

    telek

Vételár:

29,8 millió Ft

Eladó ház Töltéstava

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 672 m² telek

  • Eladó ház Töltéstava

  • 67m²


Ár:

29 800 000 Ft

Építés éve
1962
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Töltéstava központi részén, 1960-években épült, 67 m2-es alapterületű, téglaépítésű családi házat. A hozzátartozó telek 672 m2-es, amelyhez tartozik egy 30 m2-es dupla mobilgarázs.

Az ingatlanban elosztását tekintve helyett kapott: 2 szoba, amerikai konyhás nappali, előtér - közlekedő, tároló (spájz), kádas fürdőszoba WC-vel együtt és egy mosókonyha.

A mai kor elvárásainak és igényeinek megfelelően a ház felújítandó állapotú, amelyet saját elképzeléseinek megfelelően alakíthat ki, hogy szebbé és otthonossá tegye. A falu telek beépítési lehetőségeit (30 %-os mértékű) figyelembe véve a ház jelentős mértékű bővítése lehetséges.

Az ingatlan egyéb jellemzői:

- a ház statikailag jó állapotban van
- az otthon melegét 4 db gázkonvektor és egy kandalló biztosítja
- a meleg vízellátást villanybojler biztosítja
- az ablakok szúnyoghálósok
- az udvar rendben tartott, amelyen több jól termő gyümölcsfa is található
- a telek teljesen körbe kerített
- parkolás udvaron, garázsban vagy az utcán lehetséges

A jelenlegi tulajdonos a vízellátást a szomszédos telken lévő fúrt kútból nyeri, a szivattyú működtetéséhez szükséges áramot biztosítja, viszont a vezetékes vízellátás is megoldott, amelyre gyorsan átállítható a teljes ház vízfogyasztása. A 2 lehetőség közül tetszés szerint bármelyik bármikor használható.

A telekrészből kb. 8 méter széles részt egy másik szomszéd használ, amelynek használata igény szerint bármikor visszavehető, csak a jelenlegi tulajdonos nem tart rá igényt.

A ház tehermentes és megegyezés szerint gyorsan birtokba is vehető.

A háztól néhány 100 méteren belül megtalálható: bolt, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, buszmegálló. A faluban található még lottózó, fagyizó, focipálya, valamint a gyerekek számára bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér.

Töltéstava Győrtől 7 km-es távolságra van és autóval 6-7 percen belül elérhető. A tömegközlekedés megfelelő és jól kialakított.

Ajánlóm egyedülállóknak, pároknak, valamint a ház bővítési lehetőségeit kihasználva kis és nagycsaládosok számára.

A családi ház irányára: 29.800.000 Ft

Szeretné a mindennapjait Győrhöz nagyon közeli faluban élni, mindezt elérhető áron?

Amennyiben a Töltéstaván lévő családi ház felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Töltéstava


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439802


HASONLÓ INGATLANOK


32 000 000 Ft

Töltéstava

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 110m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439802

Az általad megtekintett eladó töltéstavai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 672 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 29,8 millió Ft, négyzetméter ára 444 776 Ft, ami a töltéstavai átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6439802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Töltéstava ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.