star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 50m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Igazi luxus a város felett!

Veszprém sétálóutcáján, EXTRA minőségben felújított, KIFOGÁSTALAN lakás, gyakorlatilag új állapotban, teljes BERENDEZÉSSEL eladó.

A LAKÁS:
A lakás minden egyes pontja felújításra került, valóban minőségi anyagokkal és módon, minden olyan, ahogy azt a képeken látjuk.
Izgalmas elrendezése miatt szinte amerikai konyhásnak mondhatjuk a hálószobát és a nappalit is, mivel a lakás teljesen körbejárható, 2 szobája közrefogja a konyhát, a fürdőt és a WC-t is.A hálószoba ablak felöli része beépített erkély hatását kelti a zseniális kialakításnak köszönhetően.
A bejáratnál egy praktikus előtér biztosítja a fürdő és a WC intimitását, míg a szemben levő fal szinte végig üveges, elképesztő panorámával Veszprémre, de még a környező településekre is.
Tájolása keleti, így annak ellenére, hogy a veszprémi nyüzsgés kellős közepén található, a sétálóutca programjai és az erős nyugati nap nem zavarja a pihenést.
Kimondottan élhető lakás a házközponti fűtésnek köszönhetően, ami az egyedi mérés miatt gazdaságosan üzemeltethető, ha a tulajdonos csak időszakosan használja az ingatlant.
Elrendezését a csatolt alaprajzon megtekintheti: 50 m2, 2 szoba, konyha, fürdő és külön WC.

A lakást a Tulajdonos a felújítás óta rövidtávú kiadással hasznosítja, kimondottan jó eredményekkel, mind a foglaltság, mind pedig a Vendégértékelés tekintetében. A Booking.com szállásközvetítő portálon a 2022-es értékelése 10 pontos.
Berendezése, felszerelése a továbbiakban is alkalmas a kiadásra, így BEFEKTETŐKNEK is ajánljuk.

A HÁZ:
Az épületben 3 vadiúj lift áll a lakók rendelkezésére, melyből az egyik teherlift. Mivel kulcsosak, így kifejezetten tiszták, IGÉNYESEK.
A lakás a 15. emeleten található, ahol a folyosón 8 db lakás van, és mint a teljes épületben, itt is kamerás megfigyelőrendszer működik, garantálva a teljes biztonságot.
Az ikonikus épületben sorra kerülnek felújításra a lakások, fiatalodó, igényes lakóközösség igyekszik a ház modernizálására.
Parkolni a ház közvetlen közelében levő parkolóban lehet, melyben a lakók kedvezményes parkolókártyát válthatnak ki, akár 2 db autóra is.

VESZPRÉM:
Veszprém a Közép-Dunántúli régióban, a Bakonyhoz és a Balatonhoz közel fekvő egyetemi város, a Királynék városa. Veszprém Magyarország legmagasabban fekvő megyeszékhelye, a Séd patakot övező dombokon és völgyekben helyezkedik el.
Veszprémet egyszer látni kell. Bár egyszer látni nem elég, hiszen annyira más arcát mutatja a város télen, amikor belepi a hó, és nyáron, amikor pezsgő élet van itt, és a fesztiválok váltják egymást.
Veszprémben élni kifejezetten jó, nyáron a 15 km-es kerékpárúttal Balatonalmádiig kihasználható a Balaton közelsége is, télen karnyújtásnyira van az Eplényi Síaréna, miközben az év többi időszakában 2 színház, bábszínház, mozik nyújtanak kulturális szórakozást, a Veszprémi Aréna pedig a kézilabda fellegvárába engedi betekinteni a sportszeretőket.
Számtalan középiskolája, a Pannon Egyetem, a rengeteg program hosszútávon biztosítja, hogy ne csak 2023-ban legyen Európa Kulturális Fővárosa.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481718


HASONLÓ INGATLANOK


39 990 000 Ft

Veszprém

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 44m²

52 900 000 Ft

Veszprém, Kossuth Lajos utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 47m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481718


Az általad megtekintett eladó veszprémi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A csúszózsalus lakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 918 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481718. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.