star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Vác

  • 361 m²

    alapterület

Vételár:

134 millió Ft

Eladó üzleti Vác

  • 361 m² alapterület

  • Eladó üzleti Vác

  • 361m²


Ár:

134 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Vác város központjához közel, a Diadalív szomszédságában, a Dózsa György úton 545 m2-es telken elhelyezkedő, 361 m2-es esztétikus megjelenésű, kiváló műszaki állapotú, épülettel eladó! Az ingatlan tulajdoni lapja szerinti besorolása kivett udvar és vendéglő. Vác városrendezési terve szerint Lk-6aK besorolású a terület. Az 1970-es években épített Kőkapu éttermet évtizedekig Vác város legnívósabb éttermeként tartották számon, ahol az éttermi funkciók mellett egyidejűleg rendezvények helyszíne is lehetett. Az étterem hangulatos udvara féltetővel körbe ölelt, ami alatt asztalok elhelyezésével nyári hónapokban a vendégszám növelhető volt. Az épület alatti boltíves borospince télen is használható, mivel radiátoros központi fűtéssel rendelkezik. A pince friss levegőjéről légcserélő gondoskodik. Az épület belső éttermi részei, konyha, előkészítő helyiségek, raktárak, öltözők ma is jóállapotúak, tökéletes padló és csempeburkolattal, falfestéssel rendelkeznek. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően az épületet nem kell felújítani, az időközben az élelmiszer csomagolás céljára kialakított gipszkarton válaszfalak elbonthatóak, az éttermi funkció egyszerűen visszaállítható. A mennyezetek kazettás Armstrong álmennyezeti rendszerrel kialakítottak. A konyha mai állapotában is megfelel a HACCP elvárásainak. A konyha és étterem felszerelései, berendezési tárgyai egyedi megállapodás részét képezheti. Az ingatlan teljes közművekkel rendelkezik, ipari árammal. A radiátoros központi fűtés két gázcirkóval kialakított. Az épület klímaberendezésekkel felszerelt, a biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.Az épület beton alappal, tégla falazattal, fa födémmel, cserép tetőborítással rendelkezik. A dél-keleti tájolású épület bejárata az utcafrontról nyílik. A nagyméretű, korszerű műanyag ablakainak szegélyei és az épület lábazata márvány burkolatú. Az ablakokat belátást gátló védőfóliával is ellátták. A 19 méter hosszú épület előtt a vendégek fogadására gépkocsiparkolót alakítottak ki. Az udvar melletti tárolórész a szomszédos udvarból közelíthető meg, de bejárat nyitható közvetlenül az udvarból is. A város ezen részén kelendők a lakóingatlanok, az utca viszonylag kis járműforgalma, a Duna folyó és a városközponthoz való közelsége miatt!
Az ingatlan hasznosítására csak a képzelet szabhat határt!
Élelmiszeripar, sütöde, pékség, étterem, pizzéria, élelmiszerbolt
Panzió, irodaház, gyógyszertár, orvosi rendelők, szépségipar, sportközpont,
Bemutató és kiállítóterem, oktatóközpont, közösségi ház, egyházi és világi hasznosítás, Lakások, kisáruház, műhely, raktár
Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek!
Ára:134.000.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
További ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.
Tel : 06-30-274-1790


Elhelyezkedés

Vác, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6278336


HASONLÓ INGATLANOK


169 000 000 Ft

Vác

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 280m²

49 000 000 Ft

Vác, Főtér

  • Alapterület: 280m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6278336


A vendéglátói ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 361 m². A vendéglátói ára 134 millió Ft, négyzetméter ára 371 191 Ft, ami a váci átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6278336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.