star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 360 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 360 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 360m²


Ár:

76 900 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Fantasztikus befektetési lehetőség Zalaegerszegen!Eladó Zalaegerszegen egy kettő szintes lakóingatlan megannyi lehetőséggel. A ház tetőterében kialakításra került egy bruttó 120 nm-es nappali+ három hálószoba, tágas, gépesített konyha étkezővel, fürdőszoba+mellékhelyiség és egy igény szerint hasznosítható tároló. Fűtését és melegvíz ellátását gáz-cirkó kombi kazán biztosítja, tájolása észak-déli. A földszinten kettő, külön bejáratú lakást találunk, az egyik már teljesen összkomfortos lakóingatlanként várja új tulajdonosát, a másik egyenlőre irodaként funkcionál, szintén lakóingatlan minősítéssel.Itt klímával tudja az Önnek megfelelő hőmérsékletet szabályozni. A ház alatt lévő két részre osztott garázs, több autó parkolására is alkalmas. Amennyiben abban gondolkozik, hogy vállalkozását szeretné napi szinten otthonából megközelíteni, vagy éppen generációk különválása a cél egy fedél alatt maradva, kérem telefonáljon időbpontegyeztetés céljából és tekintse meg az ingatlant. Cégünk díjmentes hitel előminősítést biztosít és a legkedvezőbb konstrukcióval szolgálja ki igényeit. Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is.

Referencia szám: HZ023135-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6336086


László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6336086

László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 213 611 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László - Bakker Dóra referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6336086. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.