star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 30 m²

    alapterület
  • 3 967 m²

    telek

Vételár:

10,8 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 30 m² alapterület
  • 3 967 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 30m²


Ár:

10 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Zalaegerszeg Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az öreghegyi, művelés alól kivett belterületi ingatlant ,amely egy összközműves panorámás területen fekszik.

Az ingatlan LF-ES ÉPÍTÉSI ÖVEZETBE tartozik. ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT A KÉPEK KÖZÖTT!

Az területen 2 épület is található az egyik egy 30 m2-es pince mely a megkezdett építkezés alapja is egyben a másik egy 12nm2-es kályhával fűthető tárolásra is alkalmas építmény.

Telken körülbelül 100 darab, különböző fajtájú gyümölcsfa található. Rendelkezik szőlővel és veteményessel.

A TELJES TERÜLET 3967M2.

A terület alsó része körülbelül 2000 m2 szántóföld.

 

A TELEKRE KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ ÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG!!!!

Örömmel szeretném felhívni a figyelmet egy fantasztikus lehetőségre: újépítésű, kulcsrakész családi házak rendelhetők az ország bármely pontjára a FEJÓ készházaknál! Az ár rendkívül kedvező, mindössze 475 ezer forint/m2.

Miért válassza a FEJÓ készházakat? Az egyik legfontosabb előny az, hogy bármilyen méretben és elképzelésben készülhet el az Ön által megálmodott családi ház. Ingyenes tervezéssel és típustervekkel segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozatalában. A napelem előkészítés lehetősége biztosíthatja az energiatakarékosságot, de igény esetén mobil fűtő-hűtő rendszerrel is felszerelhető a ház, padló vagy mennyezet fűtéssel.

A FEJÓ készházaknál több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és osztrák technológiával dolgozunk. A minőségről több referenciánk is tanúskodik, és 100%-os vevő elégedettségi mutatókkal büszkélkedhetünk. Több évtizedes garanciát vállalunk az építkezésre, így Ön biztonságban érezheti magát az új otthonában.

Az építkezés során lehetősége van a falszínek, burkolatok, nyílászárók és ajtók méretének és színének, a szaniterek minőségének, valamint a külső vakolat és tető színének meghatározására. A könnyűszerkezetes házak rövid jellemzői, típustól függetlenül: 25°-os sátortető vagy lapostető betoncseréppel fedve, járható, pakolható födémmel, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag tokos nyílászárókkal, főfalakban 15 cm vastag szálas hő- és hangszigeteléssel, kívül 10 cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel. A könnyűszerkezetes, energiatakarékos házak hőátbocsátási tényezője 0,16 W/m2.

Az építkezés során a 5% ÁFA visszaigényelhető, így Ön még nagyobb kedvezményt kaphat az új otthonára.

Ha kérdése van a kivitelezéssel kapcsolatban, bátran keressen minket!

A TÁJÉKOZTATÁS NEM TELJESKÖRŰ TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT ÁLLOK RENDELKEZÉSÜKRE!

 

Amennyiben a 159850 számú,vagy bármely,a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal.

Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek.

Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk.

Bencik Márton: 0670/ 946 8294

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6444613


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6444613

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 967 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 10,8 millió Ft, négyzetméter ára 360 000 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 98%-kal magasabb. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.