star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalakaros

  • 11 681 m²

    alapterület
  • 11 681 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó földterület Zalakaros

  • 11 681 m² alapterület
  • 11 681 m² telek

  • Eladó földterület Zalakaros

  • 11 681m²


Ár:

110 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetők figyelem! Páratlan lehetőség csak Irodánk kínálatában!

Zalakarosi fürdő mellett 1.1681 m2 területű, különleges rendeltetésű terület várja ötletgazdag új tulajdonosát, aki a terület adottságait kihasználva, sikeres vállalkozást indít ezen a területen.

A „Ksp” jelű különleges sport övezetben olyan terület, melyen sportépítmény, valamint a hozzá kapcsolódó szálláshely szolgáltató, szociális, tároló és vendéglátó épület helyezhető el.

A különleges sport övezet építési használatának megengedett felső határai és telekalakítási szabályai:

Beépítési mód: szabadonálló
Megengedett legnagyobb beépítettség: 30%
A megengedett legnagyobb beépítési magasság: 10,5 m
Kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 40 %

ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezkedik el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése.
A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény, gyógyvize: 2500méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában.

Várom azon érdeklődőket akik egy különleges területre vágynak, vagy idegenforgalmi célból befektetni kívánnak Zalakaroson


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448142


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448142

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 11 681 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 681 m². A telek ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 9 417 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bertók Ferenc referens a Vlasics Márta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.