star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Újlengyel

  • 1 955 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó földterület Újlengyel

  • 1 955 m² telek

  • Eladó földterület Újlengyel


Ár:

15 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601210 számú ÚJLENGYELI ÉPÍTÉSI TELEK!ELADÓ ÚJLENGYELEN egy 1955 m2 ÉPÍTÉSI TELEK. A telken minden közmű megtalálható . Budapesttől mindösszesen csak 40  km-re . A településen belül nagyon jó helyen található, csendes utca barátságos szomszédokkal. 300 méteren belül óvoda, iskola , bolt , polgármesteri hivatal , bank . A Község iparűzési adó mentes , ami rendkívül kedvező a vállalkozások számára. Per és teher mentes. A telek teljesen üres , így azonnal lehet rá építkezni , vagy bármilyen tevékenységet végezni. Az utca front szélessége 14 méter és minden közmű a telken. A telek kerítése az utca fronton illetve a jobb oldali szomszéd felől kialakításra került , a fentmaradó részét az új tulajdonosnak kell megépíteni. A telket kettő utca határolja és méretéből adódóan egy megosztás után külön külön is értékesíthető. Befektetésnek is tökéletes . Ha , felkeltette az érdeklődését , hívjon bátran és szívesen megmutatom.Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174601210 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Újlengyel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6192139


HASONLÓ INGATLANOK


21 000 000 Ft

Újlengyel, Eladó lakóövezeti telek!

  • Alapterület: 2 315m²

16 000 000 Ft

Újlengyel

+36 20

Ingatlannet kód: NET6192139

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 955 m². A telek ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 7 928 Ft, ami az Újlengyeli átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Urbán László referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6192139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újlengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.