star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó földterület Siófok

  • 2 400 m²

    telek

Bérleti díj:

120 ezer Ft

Kiadó földterület Siófok

  • 2 400 m² telek

  • Kiadó földterület Siófok


Ár:

120 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SIÓFOK bérbevételre kínálja Siófok Szabadi-fürdő részén található jól megközelíthető, közművekkel ellátott mezőgazdasági területet.
Környezetében állandó lakhelyül szolgáló kertes házak, nyaralók valamint mezőgazdasági terület van. Így a terület valóban könnyen megközelíthető minden időszakban. Villany, víz telken belül, valamint fúrt kút is elérhető.
A gazdálkodásra kínált terület hosszú távú bérlésre és gazdasági év figyelembe vételével vehető használatba az első évi bérleti díj megfizetésével. A területet három fő részre lehet tagolni. Az egyik területen kb. 60 db gyümölcsfa van, nagyrészt barackfa, néhány szilva és körtefa is akad. Még termelhetőek, azonban a megújítása indokolt. A másik területrészen kb. 300nm-es alumíniumvázas fóliasátorváz található alsó-felső öntözővel, fűtés lehetőségével. A harmadik területrészben két részre tagolt konyhakerti gazdálkodásra alkalmas előkészített földterület várja a hasznosítást.
Van mód arra, hogy kezdő termelők is megkezdjék a munkát és gépeket, eszközöket béreljenek hozzá a tulajdonossal egyeztetve.
Lehetőség van a bérlőnek kistermelői támogatást is megpályázni.
Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált terület, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577812


+36 70

Ingatlannet kód: NET6577812


A mezőgazdasági ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 400 m². A mezőgazdasági bérleti díja 120 ezer Ft, négyzetméter ára 50 Ft. Az ingatlant Tódor Dominik referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.