star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó földterület Újlengyel

  • 714 m²

    telek

Bérleti díj:

150 ezer Ft

Kiadó földterület Újlengyel 1. kép

Kiadó földterület Újlengyel

  • 714 m² telek

  • Kiadó földterület Újlengyel


Ár:

150 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

VÁLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! Telephely KIADÓ fejlődő ipari park közelében levő IPARŰZÉSI ADÓMENTES településen, Újlengyelben. A telek közelében található az önkormányzat, takarékszövetkezet, gyógyszertár, óvoda, általános iskola. A településen 2 hotel is található. A községben nincs iparűzési adó, ami az országban kevés helyen fordul elő. Közlekedés szempontjából az M5-ös autópálya és a 405-ös főút mellett helyezkedik el. Autóbusszal elérhető Budapest, Népliget buszpályaudvar, Pilis vasútállomás, Újhartyán település, illetve Monor autóbuszállomás is. Egyéb megoldás is érdekel./csere+közös váll. A közelben található az újhartyáni ipari park, amely rohamos fejlődésével kiváló lehetőséget biztosít vállalkozóknak,beszállítóknak lerakatnak, raktározásra.A telek bekerített, víz, villany van, gáz az utcában. A telek faluközpontban helyezkedik el, ezért csak olyan tevékenység végezhető, ami a lakosság nyugalmát nem zavarja. 


Elhelyezkedés

2724, Újlengyel, Táncsics u 2 2

Helyrajzi szám: 161


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6500022


György Kalteneker

György Kalteneker

Hirdető további ingatlanjai
György Kalteneker

György Kalteneker

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6500022

György Kalteneker

György Kalteneker

Hirdető további ingatlanjai
György Kalteneker

György Kalteneker

Az iroda további hirdetései
Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 714 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A telek bérleti díja 150 ezer Ft, négyzetméter ára 210 Ft. Az ingatlant György Kalteneker hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újlengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.