star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Esztergom, Belváros

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 200 m²

    telek

Bérleti díj:

490 ezer Ft

Kiadó ház Esztergom, Belváros

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 200 m² telek

  • Kiadó ház Esztergom, Belváros

  • 160m²


Ár:

490 000 Ft

Rezsi
40 ezer Ft
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
geotermikus
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Teljesen felújított, automatizált, minden igényt kielégítő, dupla komfortos modern ház, teljes berendezéssel, jakuzzival, szaunával a belvárosban, mégis csendes környezetben, hosszú távra kiadó!
A teljesen automatizált, magas műszaki színvonalon épített, igényesen berendezett ház a wellness szállók kényelmét nyújtja az otthon melegével és komfortjával. Legyen szó nagycsaládról vagy nagyobb baráti összejövetelekről, akár 10 ember számára is kényelmes szállás biztosítható, de pótágyakkal tovább bővíthető. A kert egy közel karbantartás mentes külön kis sziget a belváros szívében, mely magas kerítéssel és hatalmas árnyékolóval védi az itt tartózkodók privát szféráját, de akár grillezéshez is ideális, hozzá egy 10 fős nagy asztallal a teraszon. A terasz alatt található a sótéglákból kirakott szauna helyiség, amely akár 3-4 fő közös szaunázásához is elég kényelmes, ahonnan csak pár lépés a jakuzzi a kertben.
A ház hűtése és fűtése kondenzációs gázkazánnal és hűtő-fűtő klímával is megoldott. A ház minden helyisége felület hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. A komplett automatizálásnak köszönhetően energiatakarékos és akár távolról is vezérelhető, minden helyiségben külön állítható hőmérséklettel, hangulat világítással és redőny mozgatással valamint gigabites hálózattal. A házhoz fűtött garázs és külön kocsibeálló, valamint riasztó és kamerarendszer is tartozik. Akár cégeknek is.


Elhelyezkedés

Esztergom, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514330


Kovácsné Seres Ilona

Kovácsné Seres Ilona

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Négy-Bástya Kft.

Négy-Bástya Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514330

Kovácsné Seres Ilona

Kovácsné Seres Ilona

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Négy-Bástya Kft.

Négy-Bástya Kft.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Esztergom, belvárosi sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A sorházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa geotermikus. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház bérleti díja 490 ezer Ft, négyzetméter ára 3 063 Ft. Az ingatlant Kovácsné Seres Ilona referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.