star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Nyíregyháza

  • 226 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 069 m²

    telek

Bérleti díj:

1,3 millió Ft

Kiadó ház Nyíregyháza

  • 226 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 069 m² telek

  • Kiadó ház Nyíregyháza

  • 226m²


Ár:

1 300 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
7 (6 + 1)
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Nyíregyháza-Korányi kertvárosban kiadó Minimum 1 évre egy Luxus Színvonalú, ízléses klasszikus eleganciával berendezett, kialakított szintes, Klimatizált, Napkollektorral felszerelt, 6 szoba+nappalis, 3 fürdőszobás, Bútorozott , Gépesített, Infraszaunával, kerti Medencével ellátott, 226 m2-es önálló családi ház +30 m2-es Dupla Garázzsal, +20 m2-es fedett Terasszal 1069 m2 telken.

A 185 m2-es földszinten beérkezve dolgozószoba, 3 hálószoba+ nappali+2 fürdőszoba, amerikai konyhás nappali+2 gardrób, mosókonyha, dupla garázs, kellemes fedett terasz található, ahonnan megközelíthető a parkosított udvar, kert, medencével és kerti szerszámtárolóval. A 41 m2-es tetőtérben + 2 hálószoba, fürdőszoba, wc és infraszauna található.

A nappaliban hangulatos, fatüzelésű kandalló egészíti ki a 3 éves kondenzációs gázkazán fűtést, befűthető vele a teljes földszinti rész. Padlófűtés található az összes járólappal burkolt helyiségben. Napkollektor támogatja a fenntartási költséget, biztosítja a melegvizet, mely szűrt fényben is működik. Az épületben 7 db hűtő-fűtő klímaberendezés emeli a komfortérzetet, vízlágyítórendszer, mosogatógép, indukciós főzőlap, gránit munkalap, központi porszívó, ivóvíz-vastalanító berendezés, infraszauna áll rendelkezésre.
Gázszámla vonatkozásában télen 30-40.000 Ft/hó összeggel, nyáron csak a 900 Ft alapdíjjal lehet számolni, a melegvizet a napkollektor biztosítja.
A lakóépület 2003-ban készült Porotherm 38-as téglából. A garázs elektromos kapun keresztül megközelíthető, ahol kézmosó is található, praktikus közvetlen bejárattal a lakótérbe.

A ház teljesen újszerű állapotú, meleg színű falak és padlóburkolatok teszik igazán otthonossá. A nappalival egy légtérben található derűs, napfényes konyha és étkező, ahol akár egy nagyobb család is kényelmesen együtt lehet. Minden szobához tartozik fürdőszoba, gardrób káddal és zuhanykabinnal is.

Bármely korosztálynak tudom ajánlani ezt az ingatlant, kiknek fontos a kertváros jellegű élettér, de ugyanígy fontos a frekventáltság, és az autóval 10 percen belül elérhető belváros kényelme is.

Bérleti díj 1.300.000 Ft+rezsi, 2 havi óvadék megfizetése szükséges.

Szolgáltatásom a bérlő számára teljesen díjtalan, hívjon bátran!

Tel.: 06-70/323-3914

A környékről:

kertvárosias lakóövezet, frekventált, csendes


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Korányi Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596393


Balla Ingatlan Nyíregyháza

Balla Ingatlan Nyíregyháza

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan Nyíregyháza

Balla Ingatlan Nyíregyháza

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596393

Balla Ingatlan Nyíregyháza

Balla Ingatlan Nyíregyháza

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan Nyíregyháza

Balla Ingatlan Nyíregyháza

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó nyíregházi (Korányi Kertváros) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 226 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 069 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház bérleti díja 1,3 millió Ft, négyzetméter ára 5 752 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Balla Ingatlan Nyíregyháza hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596393. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.