star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Pusztazámor

  • 500 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 679 m²

    telek

Bérleti díj:

450 ezer Ft

Kiadó ház Pusztazámor

  • 500 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 679 m² telek

  • Kiadó ház Pusztazámor

  • 500m²


Ár:

450 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Pest-megye, Budapesttől 25km-re, Tárnok közelében 500nm-es, 1860-as években épült, felújított, rendezvényházzá, lakóépületté átalakított átépített régi malom kiadó.

A malom egy több mint másfél évszázada fennálló épület, mely a régi időkben malomként funkcionált. Mostani tulajdonosa újraértelmezte a benne rejlő felhasználási lehetőségeket, és a patinás környezetbe egy olyan álmot látott bele, ahol találkozót ad egymásnak múlt és jelen. Ahol az ódon falak tövében a nyugalom és a pezsgés jól megfér egymással, ahol az egyszerű, régi tárgyak és anyagok harmonikusan simulnak össze a luxus stílusjegyeivel… és nem utolsó sorban: ahol bárki élvezheti ezt a varázslatos miliőt, méghozzá úgy, hogy gondolnia sem kell a tervezéssel, szervezéssel járó feladatokra…

Nagy méretű medence és kertkapcsolatos terasz a medence körül, fedett terasz, provance-i stílusú borospince szintén kertkapcsolattal, télikert, ami moziteremként, illetve előadóteremként is használható. A parkban rendezvénysátor, függőágyak, napágyak.

Bográcsolás, szalonnasütés a helyszínen lehetséges, ezekhez minden eszköz biztosított.
Családi rendezvények
Céges rendezvények
Állófogadások, bankettek

Az ingatlan bérelhető rövid távra szállásnak (10+6fő), fotózási-, és forgatási helyszínként is.

Napi díja szállás esetén: 450.000,-Ft/nap.
Rendezvén, fotózás, filmforgatás esetén egyedi árajánlatot tudunk adni.


Technikai leírás:

Áram: 220V és 380V – 3X32A áramerősség mellett.
Helyszínen rendelkezésre álló világítás és technikai berendezések:
Az ingatlan kertje és az épület frontja ledes reflektorokkal van megvilágítva, súrlófény-hatással. A kiemelni kívánt részek, elemek megvilágítása ledszalaggal van megoldva. Külön világításelemek igény szerint elhelyezhetők.

A tágas (közvetlen kertkapcsolatos) télikertben, mely moziteremként, illetve előadóteremként is használható, fix vetítővászon 240 X140 cm méretben (képátló 270 cm), professzionális Runco projektor, Bose hangrendszer, blue-ray lejátszóval és dokkolóval.
A medence melletti fedett teraszon 55col-os 3D smartTV. Igény szerint 65col-os 3D smart UHD (4K) TV bárhol elhelyezhető.


Elhelyezkedés

Pusztazámor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440468


Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440468

Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó pusztazámori családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 679 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház bérleti díja 450 ezer Ft, négyzetméter ára 900 Ft. Az ingatlant Tamás Mónika referens a Laguna Prime Real Estate Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6440468. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztazámor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.