star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Budaörs

  • 79 m²

    alapterület

Bérleti díj:

182,22 ezer Ft

Kiadó ipari Budaörs

  • 79 m² alapterület

  • Kiadó ipari Budaörs

  • 79m²


Ár:

182 225 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A budaörsi ipari parkban, FÖLDSZINTI raktárt kínálunk kiadásra.
Az ipari park nagyon jól megközelíthető az M1, M7 autópályákról, az M0 közelsége pedig biztosítja a közvetlen összeköttetést az ország bármely pontjával. Az Uniós normák szerint épült, korszerű ipari park parkosított környezete és fejlett infrastruktúrája számtalan neves vállalatot vonz.

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park hazánk első zöldövezeti „ipari lakóparkja”, mely kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeit szem előtt tartva lett kialakítva, már az Uniós normáknak megfelelően. Az M1 autópálya közvetlen közelében elhelyezkedő ipari park gyönyörű környezete, fejlett infrastruktúrája számos neves vállalatot vonz.

Az épületbelső 2013 augusztusában teljes mértékben megújult, 400 nm-es blokkok kerültek kialakításra, míg külső homlokzatát eredeti állapotában adjuk át meglévő és leendő bérlőinknek. Ha Önnek fontos a nyugodt, rendezett munkahelyi környezet, ha német mintára épült vállalkozói légkörben képzeli el cége telephelyét, ha mindezt a legjobb ár-érték arányban szeretné, akkor ez a terület a megoldás.

Igény szerint 320 m2 iroda bérelhetö igény esetén, 3,9 EUR/m2-től.

– Kiváló megközelítés (M0-M1-M7)
– Nemzetközi színvonal
– Belső úthálózat
– Fejlett infrastruktúra
– 24 órás biztonsági szolgálat
– Ipari kapuk
– Homogén belső terek
– Cégközpontnak kiváló

Fenntartási és üzemeltetési díj: 1,5 EUR/m2+Áfa + almérők ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352008


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs ipari parkban 79 m² raktár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541701


Az ipari ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari bérleti díja 182,22 ezer Ft, négyzetméter ára 2 307 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.