star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Szolnok, Pletykafalu

  • 400 m²

    alapterület
  • 1 901 m²

    telek

Bérleti díj:

2 ezer Ft

Kiadó ipari Szolnok, Pletykafalu

  • 400 m² alapterület
  • 1 901 m² telek

  • Kiadó ipari Szolnok, Pletykafalu

  • 400m²


Ár:

2 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda bérbeadásra kínálja Szolnokon, az Abonyi úton lévő 400 m2 alapterületű ingatlant!A kiadó ingatlan jellemzői:- a jó állapotú tégla épület 2006-ban épült, egy 1901 m2 nagyságú telekre, mely körbekerített, teher autóval is könnyen megközelíthető  - az épület egy 311 m2 nagyságú feldolgozásra/raktározásra/egyéb működésre alkalmas területből (csarnok) és kiszolgáló helyiségekből (előtér, konyha, iroda, vizesblokk) áll- ipari áram bevezetve- az épület oldalán garázskapu könnyíti meg a be- és kirakodást - minden nyílászáró hő- és hangszigetelt műanyag- az épület fűtését gázcirkó kazán (radiátorokkal), és hűtő/fűtő klímák biztosítják- az ingatlan megközelíthetősége nagyon jó, a Szolnokot elkerülő 4-es számú főút közelében található- a bérleti díj 2.000 Ft/m2/hó + rezsi költség- minimum bérleti idő 12 hónap- a bérleti szerződéshez aktuális havi bérleti díj, és két havi kaució szükségesAmennyiben a hirdetésben szereplő kiadó ingatlan, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok, Pletykafalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566334


Az ipari ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 901 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ipari bérleti díja 2 ezer Ft, négyzetméter ára 5 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Pletykafalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.