star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Veszprém, Dózsaváros

  • 464 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 300 m²

    telek

Bérleti díj:

600 ezer Ft

Kiadó ipari Veszprém, Dózsaváros

  • 464 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 300 m² telek

  • Kiadó ipari Veszprém, Dózsaváros

  • 464m²


Ár:

600 000 Ft

Az ingatlanról:

464 m2-es  ipari területen lévő raktár Veszprémben - kiadó, mely jól megközelíthető a 8-as főútról!A CASANETWORK BALATONALMÁDI Ingatlaniroda bérbeadásra kínálja a 1414-es számú, remek helyen lévő ipari ingatlanját Veszprémben! A CasaNetWork által kínált kiadó Veszprémi ipari raktár jellemzői:  - iroda kívánság szerint kialakítható a raktáron belül - 2,9 méteres belmagasság - nagy ajtóval, melyen be tud állni egy kis teherautó - telekrésszel kiadó, ahol az autó parkolás megoldható - villany bevezetése folyamatban a leendő bérlő igényei szerint - rendkívül jó megközelíthetőség - a tulajdonos felújítja, és a bérlő igényeit most még maximálisan figyelembe tudja venni - későbbi bővítésre is van lehetőség - csak hosszú távra kiadó az ipari terület  (minimum 1 év) - raktározásnak, tárolásra, ipari tevékenységre, vállalkozásra remek lehetőség Amennyiben a 1414-es számú a CasaNetWork által hirdetett veszprémi ipari ingatlan telephely, vagy bármely a kínálatunkban található ipari ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a 06 20 285 0918 -as telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!


Elhelyezkedés

Veszprém, Dózsaváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6202439


Az általad megtekintett kiadó Veszprém, dózsavárosi ipari 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 464 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 300 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Az ipari bérleti díja 600 ezer Ft, négyzetméter ára 1 293 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Plell Ágota referens a CasaNetWork Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6202439. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Dózsaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.