star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Budapest, XXI. kerület

  • 376 m²

    alapterület

Bérleti díj:

517,07 ezer Ft

Kiadó ipari Budapest, XXI. kerület

  • 376 m² alapterület

  • Kiadó ipari Budapest, XXI. kerület

  • 376m²


Ár:

517 070 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Csepel ipari részén kínálunk változatos alapterületű és kialakítású raktárakat vételre és bérletre egyaránt. A mintegy 70 000 nm-es létesitmény személy- és tehergépjárművel a csepeli gerincúton közelíthető meg, a rendkívül jó tömegközlekedés pedig a H7 HÉV-nek és számos buszjáratnak köszönhető.

További lehetőségek:1868 m2; 1123 m2; 2510 m2.

Az ipartelep saját belső úthálózata, nagy közműkapacitása és hűtött raktárai komoly forgalmat lebonyolító vállalatok működését is képesek támogatni, ám variálható belső kialakítási lehetőségei közép- és egyéni vállalatok számára is ideálissá teszik. Raktárakat és csarnok kínálunk 150 nm-től akár több ezer nm-ig. Területei ideálisak logisztikai és gyártó tevékenységhez is, amelyekhez irodai háttérelhelyezést is tudunk biztosítani korszerű, légkondicionált irodákban.

Ár: 3,50 € /m2+Áfa-tól
Teljes terület: 70.000 m2
Szabad Terület: 11.517 m2
Min. Bérelhető Terület: 109.5 m2

– Kiváló tömegközlekedés
– Csepeli gerincút közvetlen kapcsolattal
– Akár daruzott és nagy belmagasságú csarnokok
– Rugalmasan alakítható belső területek
– Kerítéssel körbekerített, kamerarendszerrel ellátott telep
– Vételi és lízing lehetőséggel

Raktárak fenntartási és üzemeltetési díja: 0,7 €/m2+Áfa -tól + áram almérő ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352286


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Ipari parkban 376 m² raktár kiadó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541647


Az ipari ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 376 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari bérleti díja 517,07 ezer Ft, négyzetméter ára 1 375 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.