star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budaörs

  • 320 m²

    alapterület

Bérleti díj:

490,35 ezer Ft

Kiadó iroda Budaörs

  • 320 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budaörs

  • 320m²


Ár:

490 352 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

A budaörsi ipari parkban, ELSÖ EMELETI IRODATkínálunk kiadásra.
Az ipari park nagyon jól megközelíthető az M1, M7 autópályákról, az M0 közelsége pedig biztosítja a közvetlen összeköttetést az ország bármely pontjával. Az Uniós normák szerint épült, korszerű ipari park parkosított környezete és fejlett infrastruktúrája számtalan neves vállalatot vonz.

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park hazánk első zöldövezeti „ipari lakóparkja”, mely kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeit szem előtt tartva lett kialakítva, már az Uniós normáknak megfelelően. Az M1 autópálya közvetlen közelében elhelyezkedő ipari park gyönyörű környezete, fejlett infrastruktúrája számos neves vállalatot vonz.

Az épületbelső 2013 augusztusában teljes mértékben megújult, 400 nm-es blokkok kerültek kialakításra, míg külső homlokzatát eredeti állapotában adjuk át meglévő és leendő bérlőinknek. Ha Önnek fontos a nyugodt, rendezett munkahelyi környezet, ha német mintára épült vállalkozói légkörben képzeli el cége telephelyét, ha mindezt a legjobb ár-érték arányban szeretné, akkor ez a terület a megoldás.

Igény szerint 79NM2 RAKTAR bérelhetö igény esetén, 5.9EUR/m2-től.

– Kiváló megközelítés (M0-M1-M7)
– Nemzetközi színvonal
– Belső úthálózat
– Fejlett infrastruktúra
– 24 órás biztonsági szolgálat
– Ipari kapuk
– Homogén belső terek
– Cégközpontnak kiváló

Fenntartási és üzemeltetési díj: 1,5 EUR/m2+Áfa + almérők ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352009


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs ipari parkban 320 m² iroda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541688


Az irodáról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 320 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda bérleti díja 490,35 ezer Ft, négyzetméter ára 1 532 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541688. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.