star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Kőszeg

  • 33 m²

    alapterület

Bérleti díj:

80 ezer Ft

Kiadó iroda Kőszeg

  • 33 m² alapterület

  • Kiadó iroda Kőszeg

  • 33m²


Ár:

80 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kőszegen a Főtértől 200 m-re irodahelyiség hosszú távra kiadó
Kőszegen a Főtértől 200 m-re 33 m2-es irodahelyiség hosszú távra kiadó. Található benne egy kényelmes, tágas iroda és egy wc kézmosóval.
Az iroda fűtése gazdaságos gázcirkó fűtéssel történik, de kedvezményes H tarifás árammal működő hűtő-fűtő klíma berendezéssel is fel van szerelve.
Az iroda minimális rezsiköltséggel fenntartható, ez köszönhető a korszerű nyílászáróknak, valamint a külső homlokzatszigetelésnek.
Azonnal használatba vehető.
2 havi kaució szükséges.
Minimum 1 éves szerződés.

Bérleti díj: 80.000 Ft + rezsi / hó


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599744


+36 30

Ingatlannet kód: NET6599744

Az irodáról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². Az iroda bérleti díja 80 ezer Ft, négyzetméter ára 2 424 Ft. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599744. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.