star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Miskolc, Selyemrét

  • 20 m²

    alapterület

Bérleti díj:

45 ezer Ft

Kiadó iroda Miskolc, Selyemrét

  • 20 m² alapterület

  • Kiadó iroda Miskolc, Selyemrét

  • 20m²


Ár:

45 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

ALKALMI ÁR, ALKAMI LEHETŐSÉG, TÖKÉLETES IRODAHELYISÉG!

Kiadó Miskolcon a József Attila utcában 1db 20 nm2-es, Déli fekvésű irodahelyiség, igény szerint bútorozva.
A 2. emelet teljes körű felújítására sor került, így az itt található iroda újszerű állapotú, valamint kulturált és igényes környezetben helyezkedik el. Az iroda helyiség klímával ellátott, így a nyári hónapok hősége abszolút kivédhetővé válik. A nyílászárók tekintetében modern, tökéletes hő és hangszigeteléssel rendelkező műanyag nyílászárókra találunk, melyek szalagfüggönnyel ellátottak. Internet kapcsolat természetesen van.
Külön férfi-és női mellékhelyiség került kialakításra. A konyha egy légtérben található, mely mikrohullámsütővel, kávéfőzővel, valamit hűtőszekrénnyel ellátott. Ezen kívül dohányzásra kialakított hely is rendelkezésre áll. A környező irodákban többek között könyvelő, tervező, és kivitelező cégek működnek.
A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított, illetőleg az udvarban is kialakított parkolóhely található.
A havi bérleti díj tartalmazza a rezsi költséget is, kivéve a klíma használati díját.
A bérbevételhez 1 havi bérleti díj 45.000 Ft. + Áfa valamint 2 havi kaució szükséges.
Keressen bizalommal, és nézzük meg együtt ezt a remek lehetőséget!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos


Elhelyezkedés

Miskolc, Selyemrét, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6489808


+36 30

Ingatlannet kód: NET6489808


Az irodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m². Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda bérleti díja 45 ezer Ft, négyzetméter ára 2 250 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.