star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 160 m²

    alapterület

Bérleti díj:

380 ezer Ft

Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 160 m² alapterület

  • Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 160m²


Ár:

380 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Kiadó Pécsen a történelmi belvárostól egy karnyújtásnyira, egy földszinti, 160 m2 es üzlet, vizesblokkal, raktár résszel.
A helyiséget saját igényre lehet szabni. Dél-keleti ablakkal, több bejárattal , magas, tágas belső térrel rendelkező helyiség.
Egy épület együttes belső udvarából is megközelíthető, csendes üzemű ipari céggel osztozik a lépcsőházon.
Az ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely az udvarban, de az utcán is van lehetőség parkolásra.
Fűtéséről egy H-tarifás Klíma gondoskodik, ipari áram adott.

Adottságait tekintve ideális lehet, oktatási központnak, irodának, bemutató teremnek, szépségipari tevékenységnek, egészségügyi központnak vagy bármilyen kereskedelmi tevékenységnek.
Ha a felsoroltak közül bármelyik érdekes lehet az ön számára, kérjem forduljon hozzám bizalommal, de igazából a lehetőségek tárháza végtelen, csak az ön fantáziájára van bizva, hogy milyen tevékenységet végezne a bérleményben.
Minimum 1 éves határozott idejű szerződés kötésével vehető bérbe az ingatlan, 2 havi kaució és 1 havi bérlet díj megfizetése mellett.
Várom megtisztelő hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Elhelyezkedés

Pécs, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650486


Bayerné Erős Brigitta

Bayerné Erős Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650486

Bayerné Erős Brigitta

Bayerné Erős Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². Az iroda bérleti díja 380 ezer Ft, négyzetméter ára 2 375 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bayerné Erős Brigitta referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650486. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.