star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged

  • 128 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó iroda Szeged

  • 128 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó iroda Szeged

  • 128m²


Ár:

350 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

KIADÓ IRODA KÁLVÁRIA SUGÁRÚTNÁL

Szeged jó forgalmú, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetö részén, a Kálvária sugárútról nyíló Textilgyári úton kiadó ez az összesen 128 m2-es iroda. A nagy 56,5 m2-es tárgyaló, konferencia terem a belső udvarra néz és kijárata is van az udvarra, a 25,5 m2-es iroda rész (akár bemutató terem is) pedig utcára néz,ahol az utcai bejárat is megoldható. Ezen kívül található még egy 14,5 m2-es iroda helyiség is ebben a részben, és ezeket egy 31,5 m2-es közlekedő-folyosó köti össze.
Az ingatlan fűtése elektomos árammal történik, fűtőtestekkel és hűtő-fűtő klímával, aminek a költsége nagyon alacsony mert 35 Ft/ kWh a rezsialap.
Az ingatlan fel van szerelve riasztóval, kamera rendszerrel.
A parkolás 3 utcai és 1 udvari parkoló helyen megoldott.

Az ingatlannak többféle hasznosítási lehetősége van, iroda, szolgáltatás( egészségmegőrző, termékforgalmazás, szépészeti tevékenység stb).

Hosszabb távú bérlés esetén belső átalakítási lehetősége is lesz a bérlőnek.

A bérléshez az 1 havi bérleti díjon felül 2 havi kaució szükséges.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352081


Elhelyezkedés

Szeged, Textilgyári út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515449


+36 30

Ingatlannet kód: NET6515449

Az általad megtekintett kiadó szegedi (Textilgyári út) iroda 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 2 734 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515449. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.