star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

392,91 ezer Ft

Kiadó iroda Szeged

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó iroda Szeged

  • 100m²


Ár:

392 910 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

KIADÓ BELVÁROSI IRODA

Szeged szívében, a Gogol u-ban belső, csendes udvarban lévő modern épület emeleti részén kiadó ez a 100 m2-es, 2 nagy és 2 kisebb helyiségből, a hozzájuk tartozó teakonyhákból és vizesblokkokból álló nagy iroda.
Az ingatlan az épületen belül teljesen külön egységet képez, saját, belső lépcsöházból megközelíthetö, saját fogyasztás mérőkkel( víz, gáz, villany) ellátva.
Az iroda fűtését-melegvíz ellátását kombi kazán biztosítja, a hűtésről pedig klímák gondoskodnak. Így a rezsi jól kalkulálható, kiszámítható, hiszen fogyasztás alapján történik az elszámolás.
Az irodához 1 db udvari beálló is tartozik.

A minimum bérlési idő 1 év.

A bérléshez a bérleti díjon felül 2 havi kaució szükséges.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353178


Elhelyezkedés

Szeged, Gogol utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523505


+36 30

Ingatlannet kód: NET6523505

Az általad megtekintett kiadó szegedi (Gogol utca) iroda 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az irodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda bérleti díja 392,91 ezer Ft, négyzetméter ára 3 929 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.