star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged

  • 250 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Bérleti díj:

490 ezer Ft

Kiadó iroda Szeged

  • 250 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Kiadó iroda Szeged

  • 250m²


Ár:

490 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

KIADÓ IRODAHÁZ MAGÁNHÁZBAN!

Újszeged frekventált, de mégis csöndes részén kiadó ez a komplett irodaházként működő ingatlan.
Az eredetileg ikerháznak épült lakóház 2 teljesen egyforma részből áll. A 2 rész külön mérőórákkal rendelkezik, külön egységet képez de nagyobb irodaház igény esetén együtt is bérelhető, a 2 rész jelenleg is össze van nyitva az emeleti részen, de ez az összenyitás bármikor megszüntethető.
Az ingatlan leírása: 1996-ban épült kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Az épület szigetelt, korszerű fa nyílászárókkal.
A fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik padlófűtéssel, a hűtésről hűtő-fűtő klíma. Az irodaházban gyors és megbízható optikai internet található.
A 3 szinten fogadó tér, tárgyalók,4 irodahelyiség, konyha, fürdőszoba infraszaunával és a galérián egy hobby-rész találhatók. A padlástér pedig irattárolásra is kiváló, az is ki van építve.

2 állásos garázs, az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll az itt dolgozók rendelkezésére.

Riasztó és beléptető rendszer gondoskodik a biztonságról.

A jelenlegi berendezés megegyezés tárgyát képezheti.

Minimum bérlési idő 1 év. A bérléshez 2 havi kaució szükséges a bérleti díjon feül.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353500


Elhelyezkedés

Szeged, Fő fasor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532641


+36 30

Ingatlannet kód: NET6532641

Az általad megtekintett kiadó szegedi (Fő fasor) iroda 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az iroda bérleti díja 490 ezer Ft, négyzetméter ára 1 960 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532641. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.