star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 318 m²

    alapterület
  • 10

    szoba

Bérleti díj:

720 ezer Ft

Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 318 m² alapterület
  • 10 szoba

  • Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 318m²


Ár:

720 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Bip-002952. Bip-002683. Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett kétszintes iroda és üzletház 318m2 alapterületű emeleti része kiadó!
Igény esetén a földszinti rész is bérbe vehető!

Az ingatlan a Mátyás király körúton, közvetlenül az Alba Pláza mögött található. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló megközelíthetőséggel és láthatósággal rendelkezik, az épület elött jelentős az átmenő forgalom. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen megközelíthető helyen fekszik. Az udvaron 10 autó parkolása megoldott zárt, saját telken belül.

Az épület jelenlegi elosztását tekintve a földszinten egy több mint 100m2-es utcafronti és kirakatos üzlethelyiségből, 5db önálló irodahelyiségből, a közlekedőből, illetve zuhanyzóval és öltözővel is ellátott női-férfi vizesblokkból áll. Az irodák és az üzlettér esetleges egybenyitásával a földszinten akár egy ~210m2-es egylégterű üzlethelyiség kialakítása is lehetséges.
Az emeleti részt illetően pedig 10db önálló irodahelyiség, egy étkező, női-férfi mosdó kerület kialakításra.

Jellemzők:
‣ központi, frekventált elhelyezkedés
‣ utcafronti, nagy-kirakatos
‣ igényes, újszerű épület
‣ kiváló parkolási adottságok
‣ utcafrontról és belső lépcsőházból is megközelíthető
‣ központi hűtő-fűtő fancoil rendszer

Területkimutatás:
‣ földszint: 270m2
‣ emelet: 318m2

Kedvező adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas lehet banki, egészségügyi, illetve szinte bármilyen egyéb szolgáltatási tevékenységre, továbbá olyan kereskedelmi vagy klasszikus irodai funkciónak, cégközpontnak, ahol fontos a városközponthoz közeli elhelyezkedés és a jó parkolás.

Bérleti díj:
földszint: 12 EUR +ÁFA/m2/hó +rezsi +kaució
emelet: 6 EUR +ÁFA/m2/hó +rezsi +kaució

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352864


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Belvárosban


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520976


+36 20

Ingatlannet kód: NET6520976


Az általad megtekintett kiadó székesfehérvári (Belvárosban) iroda 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 318 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda bérleti díja 720 ezer Ft, négyzetméter ára 2 264 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Märcz Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.