star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 122 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

490 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 122 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó iroda Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 122m²


Ár:

490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Rezsi
60 ezer Ft
Ingatlan állapota
jó állapotú

A beltér:

A Parlament közelében, a Miniszterelnökség épülete és az Aurea Anna Palace Hotel szomszédságában -az épületben első lakásként nyíló, és közvetlenül az utcáról is bejárható- jelenleg irodaként használt saroklakás kiadó.

Alkalmas ügyvédi-, közjegyzői iroda, oktatási-, egészségügyi tevékenység végzésére, vagy kihasználva magas utcai ablakfelületeit kiállító-, bemutatóterem, esküvői és egyéb ruhaszalon kialakítására is.

A közvetlen utcai bejárat felőli előszoba (12), két egységre tagolja a bérleményt. Balra nyílik egy parkettás helyiség (36), jobbra egy impozáns kövezett helyiség (30) abból egy helyiség (18), tároló (9,50), szemben pedig konyha (13), mosdó helyiség (4). Minden terem nagy ablakkal rendelkezik, így azok egész nap világosak.
A bérlemény a képeken látható bútorzattal, vagy anélkül is bérelhető. Klíma kialakítható.

Fenntartási költségek: közös költség 30eFt/hó, minden fogyasztás egyéni mérés alapján fizetendő (gáz, villany, víz).

A környékről:

A lokáció kiváló. A környéket ölelő terek felől: Szabadság tér, Kossuth tér, Széchényi István tér (Lánchíd) villamossal (2, 2M, 2B), metróval (M2, M3), busszal (16, 105, 178, 216), és személyautóval is kiválóan megközelíthető. Parkolni az utcán lehetséges.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Lipótváros, Akadémia utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497966


+36 30

Ingatlannet kód: NET6497966

Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerület, lipótvárosi (Akadémia utca) iroda 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). Az irodáról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda bérleti díja 490 ezer Ft, négyzetméter ára 4 016 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.