star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 100 m²

    alapterület

Bérleti díj:

640 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 100 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 100m²


Ár:

640 000 Ft

Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

MINDENBEN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA!

VIII. kerület kiemelt övezetében, a Tisztviselőtelepen, egy nívósan felújított, A kategóriás szolgáltatást nyújtó irodaházban KIADÓK jól felszerelt, különböző méretű (18-43 nm-es), jól alakítható irodák.
A fenti bérleti díj függ a bérelendő terület nagyságától, valamint az áfán kívül minden szolgáltatást és üzemeltetési költséget teljes egészében tartalmaz! E szolgáltatások a teljesség igénye nélkül: klimatizált helyiségek, telefon és internet strukturált rendszerben, napi takarítás, 24 órában őrzött parkoló és épület, recepció, meleg konyhás étterem, zárt parkoló.
A parkolón kívül az utcán is ingyenes a parkolás. De a tömegközlekedés is kíváló, hisz percek alatt a metrón ülhet, amivel 10 perc alatt a belvárosban van.
Több közlekedési csomópont találkozásánál, ideális helyen elhelyezkedő épületben lesz irodája. Akár Ferihegyre kell gyorsan kijutnia, akár befelé a városba, mindkettőt percek alatt megteheti.

Kérem hívjon, ha felkeltettem érdeklődését!
Nagyon szívesen megmutatjuk a helyszínen az aktuális kínálatot!
Jöjjön és kóstoljon bele az atmoszférába kötelezettség nélkül!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep, Bláthy Ottó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6461733


Az irodáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1980. Az iroda bérleti díja 640 ezer Ft, négyzetméter ára 6 400 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461733. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.