star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 178 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Bérleti díj:

589,38 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 178 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 178m²


Ár:

589 380 Ft

Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó XI. kerület Újbuda központi részén, Nádorliget lakóparkban egy újszerű, társasház földszintjén található 178 nm-es iroda. Parkosított belső zöld kertre néző elhelyezkedéssel.

Az irodában 5 különböző méretű munkaállómás - tárgyaló, recepció, ügyfélváró, konyha, raktár-szerverszoba, mosdó helység van kialakítva egy minősített laboratóriumi helységgel kiegészítve.

Tágas nagy belső terek és az egyedi kialakítás lehetővé teszi az iroda multifunkcionális felhasználását, iroda – irodák, bemutató teremmel és laboratóriummal kombinált berendezés alakítható ki.
Az iroda alkalmas kisebb cégeknek, orvosi rendelő és műszaki célú felhasználásra is.

Bérleti díj: 1500 -EUR/hó+ÁFA, 8,42-EUR/hó/m2+ÁFA
Üzemeltetési díj: 50 000.-Ft közös költség + áramfogyasztás, egyéb közüzemi díjak elszámolása fogyasztás alapján.
Parkolás: 3 db felszíni (400,-EUR/hó+ÁFA)

Az iroda Dél-Budán található a Fehérvári és a Szerémi út között, személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az ingatlan közelében helyezkedik el az M0-s körgyűrű, amely biztosítja a nyugati és déli irányba történő gyors haladást. A pesti oldalra a Petőfi hídon és a Rákóczi hídon keresztül lehet könnyen eljutni.

Megközelítési lehetőségek: Busz: 103, 114, 214 Villamos: 1, 17, 41, 47, 56

Az iroda azonnal költözhető! Bérleti szerződést minimum 1 évre lehet kötni, 1 havi kaucióval.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362939


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Nádorliget utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611793


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerületi (Nádorliget utca) iroda 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 589,38 ezer Ft, négyzetméter ára 3 311 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.